armin406 Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Ahoj všichni. Poraďte prosím. ze dne na den zjistím, že můj peugeot 406 2.0.HDI 66KW rv.99-se najednou pomalu dostává do otáček-prostě se pomalu rozjíždí. Hadice jsem kontroloval. A pak ještě jeden problém. trvá to již déle-mezi 0-2300 ot. je slyšet někde od motoru takový divný šelest a po dosažení 2300ot. to najednou zničeho nic přestane. Dík Citovat
foxo Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 vitaj na foru. no ohledne tvojeho problemu. Nemas to v nouzovem rezimu? To by mohel byt klidne DRV. Alebo nejde ti z vyfuku cerny dym? To by mohlo byt v haji turbo. Chyb moze byt vic, tak skus napisat neco blize. Kazdopadne ked nic jineho, tak bych skusil najprv diagnostiku, nech vis, ceho sa mas chytit.... Citovat
armin406 Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 vdaka ti za alespon nejaků odpovet. Dnes uz na to kálim prijel som z roboty a mám toho az tak. zítra pozrem o trochu vjac a co skoro sa ozvem. Vdaka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.