Fany1000 Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Ahoj vsem Koupil jsem pro pritelkyni 206 1.4 2001 rv za par supu ale zbouranou ,pustil jsem se do opravy a potreboval bych nutne overit jeden rozmer abych tu spicku auta mel navarenou spravne . Potrebuju rozmer mezi nosniky vepredu viz fotografie, muzete mi to nekdo zmerit? dekujuu Citovat
bishop Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Můžu ti to zítra změřit, dělali jsme něco podobného tento měsíc. Ale doporučuju to bodnout a nastrojit, ty plasty kolem chladiče, kapotu, světla apod. Ta jedna míra nestačí, my měli jedno auto komplet a druhý sme dělali a stejně to byla honička. Citovat
Fany1000 Odesláno 2. červen 2009 Autor Odesláno 2. červen 2009 to by bylo super ,dekuju moc me ten druhej rozmer drzi napravnice , a vsechny ostatni plechy sedej na svym miste ,ale jen chci jistotu :-) Dik Citovat
Kabul Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Nejsem si 100% jistej ale podlě mě to má 87 cm. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.