Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kúpim P. 407SW 2,0HDi automat - nádejný člen

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všetkých členov tohoto fora, hlavne majitelov P. 407.

Už dlhšiu dobu -i ked neregistrovaný- sledujem príspevky tohoto fora, názory členov na jednotlive problemy a preto som sa rozhodol aj touto cestou o vasu pomoc.

Chceme kúpit Peugeot 407SW automat - kombi pre mna, automat pre manzelku. Neziadam vsak o pomoc pri tom na co si dat pri kupe pozor - i ked aj to prijmem - ale hlavne na pomoc pri zorientovani sa v týchto otazkach:

1. Podla SERVISBOXu sa 407 vyrabali automaty 4. a 6.stupnove. Aký rozdiel je vsak okrem prevod stupnov - vlastne ako to funguje - ked pri 4.st (RHRE) je spotreba 9,4 - 5,5 - 6,9 a pri 6.st (RHRJ) je spotreba 10,1 - 5,6 - 7,2 ???

2. Je navigacia výhodným a ci len, hoc pekným, doplnkom ??? Má u nás dostatocne pokrytie a podrobne aktualizované mapy?

3. Rozhodujem sa medzi dvoma ponukami:

A. súkromná- rv:12/2005, naj.:135000km,autom. 4st., kúp. SR, pravidelný servis- pán je ochotný dolozit faktúry o serv. úkonoch, zimné obutie na diskoch, JBL, plná výbava okrem xenonov, NAVI, kože, park. asistenta, elektr. nastavovania pr. sedadiel, senzor tlaku v pneu., stav zachovalý, nebúrané,

B. dovoz- rv: 12/2005, naj.:146000km, autom. 6st., povod: Rakúsko, servis pravidelný - otazne, plna výbava v bielej koži, okrem NAVI, chýba menič CD JBL, stav zachovalý, dovozna firma garantuje že auto nebolo búrané- meraná hrúbka laku,

A teraz \" BABO RAĎ ! \"

Odesláno

Ahoj, ja mám 4- stupnový automat, ale za šest by som to nemenil. V otáčkach oproti 6-stupnovej je minimálny rozdiel.navigácia je u nás v pohode. Asi by som kupil prvú možnost. Môj názor;)

Odesláno

Osobně bych volil 6 kvalt.Ta vyšší spotřeba je nejspíš tím, že je v tom 2,7 HDI.Nevím jestli se 6 kvalt dával do 2.0 HDI:myslimPokud tá druhá možnost má 2,7 HDI volil bych nejspíš tu.Samo, že rozhoduje stav a pokud bude první v lepším asi bych taky neváhal:papa

[upravil dne 30.5.09 Zipík]

Odesláno

No tak to asi budem skúšať ďalej. :myslim Aj mne sa ten 6st. automat čosi viac pozdáva, no dovozca asi trošku zavádza. Martinsk mi podla VIN zistil pôvod Taliansko, dovozca však tvrdil že auto je pôvodom z Rakúska. Teraz však svoje tvrdenie \"poopravil\"na to že auto bolo kupované na aukcii vo Viedni.

Priznať však musím, že aj tá prvá možnosť ma dosť zaujala - hlavne dosť seriózne jednanie majiteľa ohľadom tech. stavu a pravidelného servisovania, hudba JBL,

no odrádza ma fakt že to je 4st. a tá slabšia výbava - nemá xenóny, NAVI, park. asistenta, sedačky v elektrike, \"štandardný\" interiér, jazdené po slovenských cestách :blicismajlik a navyše manželku neoslovila ani farba (béžová tm. metalíza).

Touto cestou by som aj vás však chcel požiadať aj o dobré tipy .

:super Hľadám P.407 SW 2,0HDi automat, r.v. od 2005,

Ostatné je klasika: v čo najlepšom stave, najvyššou výbavou a čo za najnižšiu cenu :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...