Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to verim, ale tam nehraje takovou roli jestli sviti vic nebo stejne, jde mi prevazne o tu couvacku, pac ta sviti zalostne malo a napadlo me, ze ta ledkova by mohla svitit vic...

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

vsadil bych se,že jsem do tohoto vlákna přispíval něco ve smyslu ,,nesmí se používat a je to drahé\'\'

někdo to smazal, nebo mi šibe ??? :(

hele odpoved jsem tu nezaznamenal, takze to bylo asi jinde :)

k tomu pouzivani jsem jiz psal o par prispevku zpatky, to je to samy jako kdyz si lidi doma dodelaj xenony... tohle je mnohem mensi zlo

[upravil dne 29/5/09 Mojo2]

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Kuba S16 má na 306ce v zadu ve zpátečkách bílé ledky a svítí to tak 3x-4x líp! Asi do toho taky časem půjdu

ve smyslu, že je toho víc vidět, nebo jsou vidět lépe světla ?

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

Kuba S16 má na 306ce v zadu ve zpátečkách bílé ledky a svítí to tak 3x-4x líp! Asi do toho taky časem půjdu

ve smyslu, že je toho víc vidět, nebo jsou vidět lépe světla ?

Tak nějak obojí,mluvil jsem ale o zpátečce,v noci je vidět rozhodně víc co se děje za autem
Odesláno
Původně zaslal: PnR

\"Tento výrobek není určen pro provoz na veřejných komunikacích.\"

btw oprav si link(tu ciarku na konci)

ses v sekci tuning, tady se az tak neresi co je schvaleny a co ne, to resme jinde....

Odesláno

Tak nějak obojí,mluvil jsem ale o zpátečce,v noci je vidět rozhodně víc co se děje za autem

To je mi jasný, že si mluvil o zpátečce - já měl přidělaný k hlavním zpátečním světlům ještě dodatečný 35W halogeny, takže jsem taky drobátko viděl víc, ale na to, aby toho bylo vidět ohodně víc se mi zdají ty světla malý :). A jestli svítí, tak jak říkáš, tak bych nechtěl stát za tebou, až začneš couvat :bojim.:)

Odesláno

Tak sviti to o dost lepe nez obyc. zarovka ( kdo by to byl cekal ze) ale za 600,- bych musel couvat ve tme dost casto, coz se teda nestava a na zpatecku v lese taky nejezdim, takze mi to prijde jako dost velka investice.

Zalezi jak casto to budes vyuzivat, ale efekt za 600 to moc nema, i kdyz je to o poznani lepsi. To uz spise pro efekt blinkry + odpory.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...