HakTac Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 P607 - 2.2 HDI r.v 2000 Auto mi pada posledni dobou casto do nouzaku. ESP/ARS - Antipollution system faulty - na diagnostice hláška vysoký tlak turba. Turbo bylo minulý rok dávaný nový, teď mi měnili elektroventil první z levé strany. Ale bohužel závada trvá. Turbo pracuje...ovládací tyčka se vysunuje cca 1,5 až 2 cm. Auto se hází do nouzáku od 115km/h nahoru. Jdou nějakým způsoběm změřit elektromagnetické ventily (solenoidy) popřípadě podtlaky v určitých bodech a jaké mají hodnoty? Díky Citovat
Saviero Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Mam podobny problem, nedavno mi zacalo auto hlasit \"Antipolution system defective\", děje se to většinou při jízdě nad zminovanych 115km/h po cca 30km. Včera jsem byl na diagnostice a ta nahlasila vysoky tlat turba, chlapik (serviceman) vyhodnotil nasledujici mozne priciny. EGR vetil, FAP (pry neni muj pripad, je OK), cidlo tlaku, mozna i turbo,dale jeste mluvil neco o tom, ze neni od veci prekontrolovat konkretni hadicky v motoru. Vysledek je takovy, ze mu Pazouta pristi tyden dam a on uvidi co a jak. Na kolik vas vysla vymena turba? Citovat
f3Rd@ Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Me to delalo vicemene to same. V peugeotu mi hrozili vymenou turba a vsim moznym, menili EGR. Nic nepomohlo. Pak jsem to dal znamemu a ten zavadu nasel, byla to volna hadicka od EGR, takze doporucuju vymenit tyhle maly hadicky co vedou k EGR a podobnym vecem. Doporucuju delat si to sam doma, protoze v servisu jsem jim rekl, ze to chci vymenit, ale vykaslali se na to... Citovat
f3Rd@ Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Hodne daleko od Prahy, takze klidu... Citovat
HakTac Odesláno 15. červenec 2009 Autor Odesláno 15. červenec 2009 Můžeš se poptat či nafotit co ti měnil za hadičky? Jen ty podltakové? [upravil dne 15.7.2009 HakTac] Citovat
Saviero Odesláno 23. srpen 2009 Odesláno 23. srpen 2009 Chtel jsem se zeptat, zda jste vyresili problem s vysokym tlakem turba a jak.... Diky Citovat
pagot Odesláno 23. srpen 2009 Odesláno 23. srpen 2009 taky me to psalo tuto chybu , po vymene kommpletniho ovladani klapky vzduchu v beranech sani \"membrana s tahlem\" uz to chybu nepise pri cisteni egr okruhu jsem si ale vsimnul ze muj intercooler je jedna velka olejnicka a pokud uchazi tak je prej z toho ten komplikovanej system klapek v sani u 2.2hdi jalovej ,takze az se budu chtit spinit ,musim ho vyndat a nechat natlakovat popripadne opravit ,nebo koupit novej treba neuchazi ,ale olejnicka je to docela husta Citovat
Saviero Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 O tomhle jsem jeste neslysel, nevis, kde a jak se to da natlakovat. Mozna, ze jsi nasel muj problem, pred zacatkem vsech problemu jsem si parkrat vsiml male louzicky oleje zhruba v mistech, kde je cidlo tlaku turba... Diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.