Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

P607 - 2.2 HDI r.v 2000

Auto mi pada posledni dobou casto do nouzaku. ESP/ARS - Antipollution system faulty - na diagnostice hláška vysoký tlak turba. Turbo bylo minulý rok dávaný nový, teď mi měnili elektroventil první z levé strany. Ale bohužel závada trvá. Turbo pracuje...ovládací tyčka se vysunuje cca 1,5 až 2 cm. Auto se hází do nouzáku od 115km/h nahoru.

Jdou nějakým způsoběm změřit elektromagnetické ventily (solenoidy) popřípadě podtlaky v určitých bodech a jaké mají hodnoty?

Díky

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mam podobny problem, nedavno mi zacalo auto hlasit \"Antipolution system defective\", děje se to většinou při jízdě nad zminovanych 115km/h po cca 30km. Včera jsem byl na diagnostice a ta nahlasila vysoky tlat turba, chlapik (serviceman) vyhodnotil nasledujici mozne priciny. EGR vetil, FAP (pry neni muj pripad, je OK), cidlo tlaku, mozna i turbo,dale jeste mluvil neco o tom, ze neni od veci prekontrolovat konkretni hadicky v motoru. Vysledek je takovy, ze mu Pazouta pristi tyden dam a on uvidi co a jak. Na kolik vas vysla vymena turba?

Odesláno

Me to delalo vicemene to same. V peugeotu mi hrozili vymenou turba a vsim moznym, menili EGR. Nic nepomohlo. Pak jsem to dal znamemu a ten zavadu nasel, byla to volna hadicka od EGR, takze doporucuju vymenit tyhle maly hadicky co vedou k EGR a podobnym vecem. Doporucuju delat si to sam doma, protoze v servisu jsem jim rekl, ze to chci vymenit, ale vykaslali se na to... :bojim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

taky me to psalo tuto chybu , po vymene kommpletniho ovladani klapky vzduchu v beranech sani \"membrana s tahlem\" uz to chybu nepise

pri cisteni egr okruhu jsem si ale vsimnul ze muj intercooler je jedna velka olejnicka a pokud uchazi tak je prej z toho ten komplikovanej system klapek v sani u 2.2hdi jalovej ,takze az se budu chtit spinit ,musim ho vyndat a nechat natlakovat popripadne opravit ,nebo koupit novej

treba neuchazi ,ale olejnicka je to docela husta :(

Odesláno

O tomhle jsem jeste neslysel, nevis, kde a jak se to da natlakovat. Mozna, ze jsi nasel muj problem, pred zacatkem vsech problemu jsem si parkrat vsiml male louzicky oleje zhruba v mistech, kde je cidlo tlaku turba... Diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...