Guest farnikpetr Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Již několik týdnů mám problém s tuhnutím řízení. Většinu času vše funguje tak jak má, volantem otočím jedním prstem i při stání na místě. Někdy mi však řízení absolutně zatuhne, jako kdyby přestalo fungovat servo, děje se tak vždy za jízdy! Kapaliny v posilovači mám dostatek. Citovat
Freedy Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 To vypadá , že tam máš omezovač síly tlaku řízení, kterej je namontovanej v přednim levym podběhu jakoby pod světlem, hned vedla abs, zkus vyndat konektor a pročistit ho, pokud to nepomůže tak ho rozpoj a bude ti servo fungovat pořád stejně silně ať stojíš nebo jedeš. Citovat
miso605 Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 skor ako budes menit ten obmedzovac tlaku skontroluj si klinovy remen ,skus ho vimenit ja som skusal vsetko mozne ,mal som ten isty problem,a nakoniec to bol len remen ... Citovat
tagorarichard Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 Ještě poměrně častá možnost je Zatuhlý kloubek tyče řízení. Je to ten spodní u hlavy od serva. . Citovat
vazdo Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 ...a ako starý akumulátor máš? ...a dobíja ti alternátor? Citovat
rex Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Tenhle elektromechanický systém řízení tlaku v posilovači řízení má vice záludností: jek bylo zmíněno tak konektor na modulátoru tlaku v podběhu, další je čídlo na měření rychlosti auta (mezikus se dvěma dráty mezi výstupem z převodovky a bovdenem na náhon tacha u novějčích jen to čidlo bez bovdenu) pak ještě druhý spínač na brzdovém pedále slouží k zatuhnutí serva při prudkém brzděníní.... a vše nakonec může podělat zasekávání toho modulátoru. Bohužel neopravitelné. - Jinak většinou elektrika!!! Hold pažót. [upravil dne 10.6.2009 rex] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.