Guest Ludweek Odesláno 21. červen 2004 Odesláno 21. červen 2004 tak jsem o weekendu delal cerveny podsviceni budiku...je to na 306 novy typ a dostat se k tomu slo jedine tak ze sem sundal rucicky ukazatelu vse probehlo v pohode...podsviceni vypada skvele ale ted mi nejak neukazuje teplota a palivomer ma to nejaky vyhody (uz mi nesviti rezerva:)) ale prece jenom bych byl radsi kdyby to fungovalo jak to opravit??? Citovat
Butch Odesláno 21. červen 2004 Odesláno 21. červen 2004 A co kabeláž resp.konekektory zasunuls je dukladne? Citovat
PESEK79 Odesláno 22. červen 2004 Odesláno 22. červen 2004 Jo taky jsem rozdelaval palubku a budiky a taky mi pak neukazoval palivomer,protoze jsem malo zatlacil konektory.Reknu ti ,staci je opravdu jen malinko nedotlacit a je po nalade... Citovat
Guest Ludweek Odesláno 22. červen 2004 Odesláno 22. červen 2004 zkusim to jeste ale sem skeptickej...vedou tam dva vseho vsudy dva konektory a oba maji takovy pojistky kery pokud se nedocvaknou tak tam ten konektor neni poradne zapadlej ..a ja je urcite zacvakl...spis mam pocit jako by se ta osicka nejak pokrivila a ted nechtela chodit...jinak tachometr i otackomer funguji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.