Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

...král je mrtev, ať žije král!!!

co tím chci říct?

Drazí!

z důvodu nemoci vás (schválně s malým \"v\") odevzdávám plně do rukou Béďových, doufám a přeji, že si sobotu na Vysočině krásně užijete, neboť tato osoba o vás v budoucnu pečující zodpovědně provedla osobní beta testování akce srazu a tímto ji posvětila do fáze Release Candidate!

Já budu provádět záložní postelový telefonický support.

Zdravím a pozdravuji všechny účastníky zájezdu.

Navždy váš Ježkovi.voči

Odesláno

Je to bohuzel tak jak pise Jezek, budete se muset spokojit pouze se mnou ale nebojte, na program to nebude mit vliv. :) Takze jen tak pro poradek par mensich dodatku. Ti z vas kteri planujou dorazit prosim o dopsani alespon priblizne hodiny prijezdu, abych vedel v kolik cca vas mam ocekavat a kde. Diky vsem.

PROGRAM POUZE PRI NEPRIZNI POCASI!

- pokud by se nahodou stalo a nepralo nam pocasi (coz doufam se nestane) tak sraz bude od 15:00 na namesti ve Zdare

- program by pak vypadal asi takto 15:00 - 15:30 sraz na namesti, nasledne presun k mistnimu zamecku zde prohlidka muzea knih (samo dobrovolna) http://www.nm.cz/sluzby-detail.php?f_id=18 mezi 17-18:00 presun do Hospudky na Stezce - vecere

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Je to bohuzel tak jak pise Jezek, budete se muset spokojit pouze se mnou ale nebojte, na program to nebude mit vliv. :) Takze jen tak pro poradek par mensich dodatku. Ti z vas kteri planujou dorazit prosim o dopsani alespon priblizne hodiny prijezdu, abych vedel v kolik cca vas mam ocekavat a kde. Diky vsem.

PROGRAM POUZE PRI NEPRIZNI POCASI!

- pokud by se nahodou stalo a nepralo nam pocasi (coz doufam se nestane) tak sraz bude od 15:00 na namesti ve Zdare

- program by pak vypadal asi takto 15:00 - 15:30 sraz na namesti, nasledne presun k mistnimu zamecku zde prohlidka muzea knih (samo dobrovolna) http://www.nm.cz/sluzby-detail.php?f_id=18 mezi 17-18:00 presun do Hospudky na Stezce - vecere

My dojedem v 10 na náměstí v Novým městě, tak jak to bylo původně, jestli to teda ještě pořád platí a vezmu sebou teda toho kámoše s 406 Break, jo? Zatím a těším se...:-)

Odesláno

permonik7: fajn, cislo na me mate kdyby neco tak volejte ;)

gasaxx: plati, ten druhy program byl navrhnut za predpokladu spatneho pacasi, coz doufam nebude.. takze v 10set na namesti v NM s vama pocitam, kamos neni problem ;)

Odesláno

Tak jestli to dneska večer nějak nepřeženu v hospůdce (budu se hlídat:D) tak mě čekej v 10 na náměstí.Snad se nám počasí do zítra umoudří a bude fajn!

Jestli bude nějaká změna tak mi pošli prosím SMS,už se k netu nedostanu!

Už se na Vás těším pa,pa

Odesláno

Jeste dodam pro zucastnene.. ta zluta pumpa se mi nakonec nelibila natolik ze jsem to risknul.. a v Havlbrode jsem tankoval 61L a nejaky drobny :D ufffff... :super

Odesláno

Ahoj lidi, taky se mi to včera moc líbilo. škoda, že už jsme museli zmizet. Bylo to fajn a rád jsem Vás všechny poznal.

AKCZ: Tak Ty jsi dobrej střelec...:-) Taky bych na to asi neměl nervy...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...