Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Ee, koženka, typ Bronco mam pocit:papa

Super práce, taky se na to chystám.. Lepil jsi to na původní látku, nebo jsi ji stáhnul ?

Odesláno

Jasne ze som ju stiahol, ta povodna latka tam vobec nedrzala, kvoli tomu som to vlastne robil, dava sa dole uplne lahko, jej sucastou je aj taky molitan, ten sa bud strhne s nou, alebo ostava na tapaciroch, mne isiel dole strasne dobre ocelovym kartacom:D...vazne, ako po masle:roker

Odesláno

a interier ako som inde spominal dost otrasne momentálne sfarbenie v interiery ale hodlam to napravit budto potahmy prip čalunením sedadiel ale treba na to dost lowe tak chvilu budem musiet jazdit takto

post-0-14109608135491_thumb.jpg

Odesláno

bolo by vhodne spýskat všetky nástrahy na ktoré narazíš pri tejto prácičke bo to ozaj bolo dost ohubu som si už aj hovoril že by som sa mal začat hladat nové kusy niekde a na fotkach možno to vyzera dobre ale naživo tam chyby su a najviac je spackany samozrejme šoferov :bojim:bojim inak myslim že ak by si išiel do tkaniny tak by to bolo v pohode a ak by si to zvladol ako Qcko bez rozdelovania plastov a následnej potreby tieto zvárat tak potom by to nebolo take hrozne myslim

Odesláno

Chvalim tvoju pracu, vyzera to na fotkach velmi dobre, ta hladka kozenka bez vzoru vyzera fakt ako koza (aj ked mne sa pacia tie vzorovane:)), kazdopadne pekna praca, sem tam bublina sa mi zda, ale inak :super

Odesláno

Qcko a Kalio306: Chlapi mate to moc pekne udelany..Na to,ze jste to delali poprve a nejste calounici:potlesk Fakt super a hodne to zmeni interier. :super

Kalio skoda,ze jsi to neudelal do te svetle kuze(kozenky)co mas na sedadlech..:mrk

Odesláno

Pred chvili jsem ti psal primo do toho vlakna:D Sam nene..nechal jsem si to nalakovat ve firme,kde se kola primo vyrabi pro ruzne automobilky;) Takze se vlastne lakovalo na lince..

Odesláno

cem interier skoro cely čierny bude taky dark nakolko potahy nevedia vyrobit z hnedej kože (ale počkam si na vzorkovnik potom budem mudrejši ) tak dam potahy komplet čierne koberčeky dtto a velmi sa my pačia doplnky pre interier MOMO ale to už je na dlhši čas lebo moc peniažkov treba na to a ak sa niečo ine vys...rie tak skratka pomaly ale isto

Odesláno

Taky bych chtel cerny interier..hodne se mi libi cerna stropnice,sloupky atd..koberecky mam origo cerne,teda ted uz jsou spis sede..chtely by poradne vycistit..Jeste chci nalakovat stred palubovky(ovladani vetrani atd,)na cerno..Ma to tak 306gti6 a vypydy to hodne dobre:super Snad nekde sezenu cernou kozenku at muzu taky udelat ty dvere a sedadla by se mi libily bud z S16,GTI6 nebo z toho Swifta gti co ted daval myslim Volvik..

[upravil dne 8/7/09 Peter86]

Odesláno

Ja sa uz pol roka snazim interier dat do cierno-karbon kombinacie, uz mam konecne vsetko premyslene a tak som zacal s realizaciou:D . . . do karbonu pojdu este ramiky kluk dveri, ten panel na stropnici, stropnicu a stlpiky by som chcel hodit do ciernej, sedacky cierne boky + karbon stred, no proste roboty dost, ale mna to bavi a uz to mam premyslene:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...