Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

som videl par kusov prerobených ako sa im to postupne pustí od toho miesta kde je to najviac napnuté potom to nevyzerá moc dobre je treba to znovu prerobit takže som zvedavý ako by som odtial dostal chemopren noo ale ten by to snad mal udržat hercules neznie až tak dobre do toho by som nešiel oplati sa hlavne raz a poriadneje to dost prace a stoji to aj nake love:o

Odesláno
Původně zaslal: kalio306

som videl par kusov prerobených ako sa im to postupne pustí od toho miesta kde je to najviac napnuté potom to nevyzerá moc dobre je treba to znovu prerobit takže som zvedavý ako by som odtial dostal chemopren noo ale ten by to snad mal udržat hercules neznie až tak dobre do toho by som nešiel oplati sa hlavne raz a poriadneje to dost prace a stoji to aj nake love:o

V pohode uz som videl aj origo odstavat a vozia sa na tom...:papa

Odesláno

včera som to prirovnával vyzerá že kože je dostatok asi neodolam akurat mam obavu predsa len je to koža asi sa s tym nebude robit bohvieako tušim tu už bol daky čalunik asi by som to mal riadne namočit skúsit to ponatahovat najprv bez lepenia a až potom ked ten tvar bude približne fajn tak naostro neviem ale či to možem lepit chemoprenom ked to bude ešte vlhké??

Odesláno

Tapacir som mal dole X krat :)

Ziadne koliky som nepoulamoval, ked to nerobis ako hovado, tak tam nemas co odlomit.

Dneska budem davat dole dalsi.

Treba vysrobovat 3 hlavne sroby, treba dat dole ovladac okien, ramcek okolo otvarania dveri a plastovy ramcek pri cupliku zamykania.

Potom uz len pomaly vylupujes a je to dole ... Nic zlozite ...

Odesláno

to Qcko zabudols i hodit to slubene foto neskusil by si popisat od ktorej strany si z naliepanim začal moj typ je odhora?? ja mam asi ozaj kožu zatial si nevim predsavit ako to idem lepit mam to koplet odstrojene nachystane inak dnes som bol v johnson controle som si špecialne vyhliadol de sa tam teto tapacire spajaju a zatápajú ina mašina osobne sa chystam to zvarat tou nastavitelnou pajkou plus pridavne materialy malo by to ist lebo aksom to do...bal tak nove tapacire budem za chvilu kupovat:blablabla kožu nové kusy koženky si strihal podla predlohy pôvodnej?? sa my zda že tak je to najlepšie potom sa s tym lepšie robi zatial kožu vlhčím a natahjem tam de je to treba ale okolo tych madiel to bude horor naozaj koženka ma na rubovej strane taku bielu tkaninu nie?? musim zidentyfikovat ten matroš lebo ako hladam tak hladam ale z kože to tu asi nik nerobil zatim :blablabla

Odesláno

Ty vole vidis:D, zajtra fotky nahodim, uplne mi to vyfucalo z hlavy:mad:...inak, pri zadnych dverach som zacinal normal zvrchu a postupoval smerom nadol, ked som finisoval, kozenku som presene skalpelom obrezal (asi o 1-2cm dlhsie) a pekne pozatlacal po obvode, vyzera to super, zajtra nahodim slubene photo:super...

pri prednych dverach to bolo zaujimave prave kvoli tomu priestoru okolo madla a kusok za nim, ale podarilo sa mi to tam napnut, zbytok je v pohode, na prednych som vsak zacinal od tej casti ako si pokladas ruku, tak je najvacsi ohyb:)

...a hej, kozenka ma na druhej strane tu bielu latku (strasne sava mimochodom), da sa celkom dobre natahovat, ale je nachylna na povrchove \"trhliny\", proste sa pokrci a ostane to vidiet, kvoli tomu som robil jedny dvere na 2x:grr

...a inak ak mas kozu, tak to bud rad, ta je dost draha, ak si zohnal tak super, da sa mocit a prisposobit tvaru, ale co je dolezitejsie, sikovny calunik ti z koze usije paradne tapacire, tu u nas to robi jedna pani, napriklad obsity volant, 2 farby koža, praca + material 60 eur, myslim ze dobra cena, ak si das material (tvoj pripad), tak cena rapidne dole:super

No, tak tu su slubene fotky mojich vlastnorucne vyrobenych tapacirov:D

Tu vodicove dvere celkovy pohlad:

[upravil dne 1.7.2009 Qcko]

post-0-14109607948014_thumb.jpg

Odesláno

koža je luxus asi to nebudem mat take pekne :potlesk ako Qcko ktori ani nedaval dole plasty!!! ale som s tym spoko dnes idem lepit plasty dohromady tak držte palec už sa tešim do soboty by som cel mat hotovo tak potom sa pochvalim neuveritelna makačka inak to Qcko aku ma farbu ta koženka??? som slepy alebo je čierna ?inak močit to netreba ked to natrieš chemoprenom ta koža sa hned akoby povolí a je tvarovatelná inak je treba dodržat čo píšu v návode a to nehat odvetrat lepidlo a to minimálne 15 min keby som sa mohol o týždeň dozadu vrátiť tak asi do toho ani nejdem ale už som na dobrej ceste dufam že dnešné zváranie zvládnem a potom už bude finiš pomaly ešte dobre že mam možnost v tom johnsne som si nabral kopu potrebného materiálu na zváranie a kopec cuplikov inak keby ste videli ake super tapacire tam idu do smeti uuu

Odesláno

Heh, diky za pochvalu, som necakal:roll...inak farba je cierna, ale o trosku bledsia ako tie plasty, pekne mi to spolu ladilo, tak som zvolil taku...inak s tych chemoprenom je pravda ze to podvoli, ale koza sa da pripravit este popredu, myslel som to tak, potom lahsia praca:super...

...inak mas pravdu, makacka na hovado a bez rozoberania tych plastov nervy naviac, je pravda ze znovu by som sa do toho nepustil, ale pocit zadostucinenia mam:aut

...dnes som nahodil stredovy panel do karbonu:D

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Ty vole vidis:D, zajtra fotky nahodim, uplne mi to vyfucalo z hlavy:mad:...inak, pri zadnych dverach som zacinal normal zvrchu a postupoval smerom nadol, ked som finisoval, kozenku som presene skalpelom obrezal (asi o 1-2cm dlhsie) a pekne pozatlacal po obvode, vyzera to super, zajtra nahodim slubene photo:super...

pri prednych dverach to bolo zaujimave prave kvoli tomu priestoru okolo madla a kusok za nim, ale podarilo sa mi to tam napnut, zbytok je v pohode, na prednych som vsak zacinal od tej casti ako si pokladas ruku, tak je najvacsi ohyb:)

...a hej, kozenka ma na druhej strane tu bielu latku (strasne sava mimochodom), da sa celkom dobre natahovat, ale je nachylna na povrchove \"trhliny\", proste sa pokrci a ostane to vidiet, kvoli tomu som robil jedny dvere na 2x:grr

...a inak ak mas kozu, tak to bud rad, ta je dost draha, ak si zohnal tak super, da sa mocit a prisposobit tvaru, ale co je dolezitejsie, sikovny calunik ti z koze usije paradne tapacire, tu u nas to robi jedna pani, napriklad obsity volant, 2 farby koža, praca + material 60 eur, myslim ze dobra cena, ak si das material (tvoj pripad), tak cena rapidne dole:super

No, tak tu su slubene fotky mojich vlastnorucne vyrobenych tapacirov:D

Tu vodicove dvere celkovy pohlad:

[upravil dne 1.7.2009 Qcko]

Nooo vyzera to good:super a asi je to aj koza tak klobuk dole...:super:super:super

Odesláno

fuu tak ja som to včera tiež odhalil je to len koženka a uspešne som do pol druhej v noci zvaral plasty nakoniec to myslim dopadlo dobre tak dnes kompletujem nemožem sa dočkat konca tejto dlhej a strastiplnej cesty dufam že ma čaka vysledok s ktorim budem spoko kluci včera len krutili hlavami ked ma videl s pajkou čarovat skoro som sa zadusil v tej garažke ale hovorim mal som obavy ale zvaranie nakoniec :super lepšie ako pôvodné:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...