309GT Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Jestli máš na mysli podložky pod reprák například do předních dveří nebo plata,tak dřevotříska.Tloušťku si uděláš podle toho,o kolik potřebuješ vystrčit reprák ven (například kvůli velké montážní hloubce reproduktoru) GrimX : Dobrá volba,někde na srazu si to pak přijde poslechlout:D Citovat
chuck11 Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: GRiMx Původně zaslal: 309GT Dobrá volba!Tak pak dej foto a info:D:super Přední: Max. výkon 250W citlivost: 90db Frekvenční rozsah : 60 - 20000 Hz Zadní koupím až podle toho jestli se mi podaří prodat ty moje Renegade. Jsou nový takže při nejhorším si je tam ještě chvíli nechám... Fotky v autě pak hodím na moje vlákno Jaký přesný typ těch alpine dáváš,jak pasujou stačí je jenom přehodit za původní nebo jsou potřeba podložky,dají se na ně dát potom origo:papa krytky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.