Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

odkedy mi menili motor mam problem s startovanim raz naskoci bez problemov a raz mi len cvaka pri motore ale nic nenaskoci ked spojim pri starteri plus s kostrou tak naskoci co to moze robit? uz som v koncoch podotikam ze nic z mojho motora nemenil do tohto tento bol kompletni so starterom alternatorom atd.

Odesláno

zkontroluj ukostření z baterky na karoserii a z karoserie na motor.

zkus,zda jde proud po otočení klíčku ve spínačce na starter--když jde,je chyba ve spinači starteru.(většinou kontakty)

Odesláno

dam asi vymenit spinacku starter ten co mi to skladal tvrdil ze tam blbne imobilizer tak neviem to ukostrenie som kontroloval je dobre ono to ale urobi uplne nekontrolovatelne niekedy ide aj 2 3 dni bez problemu nakopnut a potom to uz nejde skor mi to pripada ako keby sa starter dostal do nejakej mrtvej polohy ale potom ked ho prepojim plus a minus pri sterteri tak ide tak asi to sterter nemoze bit ja neviem

Odesláno

jestli jde do starteru proud ze spínačky--je vadný nabeton spinač na starteru (častá závada--opálené kontakty) a je

lepší starter vytáhnout a celkově opravit (pouzdra,uhlíky atd)

nebo tam dej ten svůj starý starter...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ked to cvaka je to spincka teda spodok spinacky staci vimenit a imobilizer robi ties sarapatu ten by som odpojil zbytocnost...:super mne to funguje a ties mi robilo toto

Odesláno
Původně zaslal: marekb26

odkedy mi menili motor mam problem s startovanim raz naskoci bez problemov a raz mi len cvaka pri motore ale nic nenaskoci ked spojim pri starteri plus s kostrou tak naskoci co to moze robit? uz som v koncoch podotikam ze nic z mojho motora nemenil do tohto tento bol kompletni so starterom alternatorom atd.

u mě vyřešeno tlačítkem na palubce a startování přes něj, když to zlobí...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...