marekb26 Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 odkedy mi menili motor mam problem s startovanim raz naskoci bez problemov a raz mi len cvaka pri motore ale nic nenaskoci ked spojim pri starteri plus s kostrou tak naskoci co to moze robit? uz som v koncoch podotikam ze nic z mojho motora nemenil do tohto tento bol kompletni so starterom alternatorom atd. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 zkontroluj ukostření z baterky na karoserii a z karoserie na motor. zkus,zda jde proud po otočení klíčku ve spínačce na starter--když jde,je chyba ve spinači starteru.(většinou kontakty) Citovat
marekb26 Odesláno 23. květen 2009 Autor Odesláno 23. květen 2009 dam asi vymenit spinacku starter ten co mi to skladal tvrdil ze tam blbne imobilizer tak neviem to ukostrenie som kontroloval je dobre ono to ale urobi uplne nekontrolovatelne niekedy ide aj 2 3 dni bez problemu nakopnut a potom to uz nejde skor mi to pripada ako keby sa starter dostal do nejakej mrtvej polohy ale potom ked ho prepojim plus a minus pri sterteri tak ide tak asi to sterter nemoze bit ja neviem Citovat
ozzy56 Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 jestli jde do starteru proud ze spínačky--je vadný nabeton spinač na starteru (častá závada--opálené kontakty) a je lepší starter vytáhnout a celkově opravit (pouzdra,uhlíky atd) nebo tam dej ten svůj starý starter... Citovat
marekb26 Odesláno 23. květen 2009 Autor Odesláno 23. květen 2009 dik skor tam dam moj stary starter len moj motor bol z r.v.89 a ten co tam je teraz je z r.v.91 bude to pasovat? Citovat
marekb26 Odesláno 23. květen 2009 Autor Odesláno 23. květen 2009 dik lebo su tie motory na pohlad ine tak preto ta neistota Citovat
marekb26 Odesláno 23. květen 2009 Autor Odesláno 23. květen 2009 ten spinac na starteri je kde mas na starteri hore taka cirna vec kde sa napajaju kable? Citovat
ozzy56 Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 ano,tam kde se připojují kabely--ten spinač jde samostatně vyměnit... Citovat
jogi15 Odesláno 18. červenec 2009 Odesláno 18. červenec 2009 ked to cvaka je to spincka teda spodok spinacky staci vimenit a imobilizer robi ties sarapatu ten by som odpojil zbytocnost... mne to funguje a ties mi robilo toto Citovat
Karel Odesláno 18. červenec 2009 Odesláno 18. červenec 2009 Podle toho roku výroby bych se neřidil. Ten mladší může mít více natočené, raději zkontroluj jak vypadají uhlíky starteru. Citovat
jogi15 Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 vsetko som urobil okrem spinacky a nakoniec to ona robila Citovat
budvar Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 Původně zaslal: marekb26 odkedy mi menili motor mam problem s startovanim raz naskoci bez problemov a raz mi len cvaka pri motore ale nic nenaskoci ked spojim pri starteri plus s kostrou tak naskoci co to moze robit? uz som v koncoch podotikam ze nic z mojho motora nemenil do tohto tento bol kompletni so starterom alternatorom atd. u mě vyřešeno tlačítkem na palubce a startování přes něj, když to zlobí... Citovat
marekb26 Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 chlapci dik za rady ale problem uz je vyrieseni odpojil imobilizer a slape vsetko jak ma Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.