Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to je opravdu velice nemilé... Ten víkend už něco mám.. Hmm,tak to bude beze mě a to sem se tak těšil..:roll:nevim:grr:(

Odesláno

KoudaK: to je skoda,ze nemuzes! :nevim

Jinak se tam tesim,ale moc se mi tam nechce jet se svym ,,vrakem\" abych vam nedelal ostudu... :nevim

[upravil dne 10/7/09 SV 24]

Odesláno

hele... nehádejte se kdo má větší vrak, pokud jste neviděli moje auto :-D teď momentálně mi nedrží volnoběh, a se startováním to taky není nejrůžovjší :D ale sem moc línej to opravovat :D

Odesláno
Původně zaslal: SV 24

neboj te v tom nenecham!!! jen budu radsi se svym autem nekdy v ruzku aby nebylo moc videt jak je ,,hrozny\" :D

Tak to dáme vedle sebe někam k lesu a zaházíme to jehličím a klackama ať to není tolik na očích:D
Odesláno
Původně zaslal: N3R3Z

hele... nehádejte se kdo má větší vrak, pokud jste neviděli moje auto :-D teď momentálně mi nedrží volnoběh, a se startováním to taky není nejrůžovjší :D ale sem moc línej to opravovat :D

To mi dělalo teď taky,nevím sice konkrétně čím to bylo,ale dal jsem nový svíčky,dobil baterku,pročistil kontakty,filtry a je to v pohodě,doufám že to tak i zůstane:D
Odesláno

309GT : no to si delas srandu ne?! muj vrak vedle tve krasavice?! bych ti delal ostudu! :D

N3R3Z : ja tam budu mit nejhorsi 309ku.Nestiham udelat do te doby udelat klempirinu :nevim

Odesláno

Ale prosimtě,jak máš to vlákno tak to je pěkný auto! Já budu muset taky pošetřit kosmetiku,hlavně se musím dokopat dodělat nová světla a hlavně masku,navíc to mám hrozně nahoře a podvozek zatím nemám,tak že jsme na tom stejně:D Navíc mám docela v řiti interiér....:myslim

Odesláno

hehe klepařina :) to asi na mejch fotkách není vidět levej zadní blatník co? :D jinak ste mě teda naštvalki, že tam nezůstanete skoro nikdo přes noc :grr to se holt budu muset ožrat přes večer s 309Fun a s 205tkařema :D

Odesláno
Původně zaslal: Peugeot_22

Lidi a co takhle založit 309 club jako ho maj treba v polsku bylo by to super kdyby se toho nekdo ujal jako vedoucího bych videl 309 GT:D:super

nebol by som proti aj ked som z svk :-p

Odesláno
Původně zaslal: Peugeot_22

Lidi a co takhle založit 309 club jako ho maj treba v polsku bylo by to super kdyby se toho nekdo ujal jako vedoucího bych videl 309 GT:D:super

taky už jsem nad tím přemýšlel, není to špatnej nápad, realizace by asi nebyla zas tak složita... pro začátek nějakej free hosting, nějaký základní stránky a fórum, kde by se odehrávalo asi hlavní dění... prostě tak jak to maj 205tkaři :D

Odesláno

309GT : ja budu radsi opravdu stat nekde v koutku aby me auto nebylo moc videt.Nedodelany naraznik,klempirina atd.... Ted mam moc prace a vubec nemam cas na autii... :roll

N3R3Z : tos nevidel me auto! :D

mozna kdyz to vyjde,tak bych tam prespal! :aut

Odesláno

Jestli někdo ten 309-Club založí,klidně se přihlásím,ale já nic zakládat a podobně nebudu,nemám moc dobré organizátorské schopnosti a ani čas a zkušenosti,ale díky za projevenou důvěru:D Nápad ale dobrej a stojí za zamyšlení pro další rozvoj.....:myslim

Odesláno

Lidi nečetl jsem to tolik, ale u pardubic jsou pěkny Mělice - když je krasně tak tam jsou i pěkny baby :-D no a jinak když bych to vyšlo přijel bych se na vas podívat ale 309 nemám...

Odesláno

no já jedu ne celej termín... znám se s 205kařema, takže kdyžtak svoje auto odstavím někam na kraj, sednu do bráchové 205 a budu se tvářit jako 205kař :) takže mě tam zastihnete určitě :) ale pevně doufám, že aspoň 5 by se nás sejít mohlo :)

[upravil dne 14/7/09 N3R3Z]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...