Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Milhaus65: Jen tak pro zajímavost....cena za komplet RT3 s displayem a montáží....

Já chci za jednotku 8000 kč. Odhaduji , že zbytek dodá kamarád-kolega včetně práce cca 10-12 000 kč. Musel bych to upřesnit.

• O 2 týdny později...
  • O 2 roky později...
Odesláno

obycajne 2 DIN radio... zvuk prepojeny cez aux vstup... hore dorobeny, popripade z nejakeho ineho modelu zobraty cely ten kryt, kde len premiestnil original rd4 display...

Nic tazkeho... len treba kus sikovnosti :)

Odesláno

No len ako je mozne ze tam svieti logo Peugeotu. Ale aj tak diky..hlavne som chcel vediet, ze ci sa da ten kryt na ten maly display kupit v pezo. Velmi ste mi pomohli, lebo som so svoou 407-mou velmi spokojny..len ten maly display sa mi tam nepaci..chcelo by to origo ale 500 e sa mi zda dost....ale aj tak este raz diky..

Odesláno

Joozino: U RT4 stačí příchnout ze zadu kabel, aktivovat v dia a šlape to... Sám to tak mám, v USBčku 16 GB flash disk a nemusim nic řešit :papa

Odesláno

no hej podla toho ano..ale predstav is ze mam ten usb kabel, ale nemam ten konektor co sa pichne do RT4 ..a tie 4 kábliky musím do toho nejak pichnút a neviem ako takto na rychlo

Odesláno

No bez konektoru je to problém, jsou to malý piny, nejsem elektrikář, netuším co by se na to dalo použít, ale vzhledem k ceně RT4ky bych s tím moc neexperimentoval ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...