Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Gratuluju k STK:super

Jinak auto paráda,už se těším na fotky na kolech...jinak z té barvy si nic nedělej,já když jsem měl auto po laku,bylo jako taxikářská žlutá,ale teď zesvětlala,ta barva si sedá a po půl roce se trochu vyšusuje....pak přeleštit něčím kvalitním komplet auto a nebude to ani znát;)

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Gratuluju k STK:super

Jinak auto paráda,už se těším na fotky na kolech...jinak z té barvy si nic nedělej,já když jsem měl auto po laku,bylo jako taxikářská žlutá,ale teď zesvětlala,ta barva si sedá a po půl roce se trochu vyšusuje....pak přeleštit něčím kvalitním komplet auto a nebude to ani znát;)

díky ;) ale ještě musím koupit pružiny uvidíš sám že to bude chtít jít dolu
Odesláno
Původně zaslal: čakom

chce to pořadnou fotku...

dneska jsem v práci ale zítra udělám nějaký pekný fota a hustý fotky jsou ze zadu jak mají ty kola límec tak je to super
Odesláno

mas to super, me so to moc libi, ten predek dela dost! Je to prijemne decentni a jesli mas novy pruziny a tlumice, tak to mas vejs nez standart.. ale ono to casem jeste sedne.. ale ty to stejne do ty doby urcite snizis , tak jen bacha a pocitat ze to muze jeste vo fous sednout samo.. celkove :super

Odesláno
Původně zaslal: fifowole

mas to super, me so to moc libi, ten predek dela dost! Je to prijemne decentni a jesli mas novy pruziny a tlumice, tak to mas vejs nez standart.. ale ono to casem jeste sedne.. ale ty to stejne do ty doby urcite snizis , tak jen bacha a pocitat ze to muze jeste vo fous sednout samo.. celkove :super

díky jsem rád že se líbí jojo byli nový tlumiče a pružiny taky..ale musí to jít o 4 cm dolu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...