Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Písal som to v príspevku predtým. Vyše roka a ešte stále svietia.

aha tak sry, ale já sem ptal jen tak že moc lidí tu píše že jim hned praskli...

Odesláno

Já mám nějaký H4 plněné ,,xenonovým plynem´´z Obi za asi 200Kč a svítí pěkně do bíla..a vydrží docela dlouho..a kyby ne,je na to přece záruka:super Dokonce říkala přítelka,že mně podle nich vždycky pozná,když pro ni někde jedu..a asi i podle zvuku:D Ale to jen někdy:mrk

Odesláno

Ja je mam ve Scorpiu v H1, drzi od pulky brezna... Zkusenost s H4 u Transita - vydrzely +- den pul roku (schvalne jsem si tenkrat napsal datum lihovkou ke svetlu) ....

Odesláno

Jako jejich prodejce mám ve světlech samosebou nightbreakery, a věřte nevěřte, mám je tam rok, a svítí furt :myslim

joooo, zapoměl jsem napsat, že jsou v mlhovkách, tedy svítí cca 30h ročně :D

Odesláno

CB lepší oproti NBR asi o 30%, samosebou to odpovídá i jejich ceně ;)

Odesláno

By mě zajímalo, kolik zbytečných témat, kvůli tomu, že někomu praskné žárovka v autě, ještě vyplodíte :blablabla

Odesláno

Jen tak na rychlo jsem si vyjel CB a NBR ve zboží a CB se dají sehnat levněji :) Btw jak ty CB svítí v čočkách, je to vážně bílá, nebo něco mezi klasikou a bílou?

Odesláno

no měl jsem na mysli že CB vyjdou levněji. Mají 4000K, tedy extrémní bílá to není, ale oproti standardu budou světlejší. schválně by mě zajímalo, za jakou cenu jsi zníněné autožárovky našel...? :myslim

Odesláno

na internetový prodej dobrý, na kamený obchod by to mohlo být lepší ;)

Odesláno
Původně zaslal: volvik

no a neznate nekdo levnejsi zarovky ktere sviti do bila??? Protoze vsechno co jsem zkousel sviti ve svetle do zluta

ja znam stoji kolem 100 kč dve :super.Mel jsem od Osramu cool blue a vydrzeli asi dva mesice a staly asi 400.Takze jasna volba.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...