Bobesch Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Ztratil jsem klíč s DO a zůstal mi jen obyčejný,tak se chci zeptat jestli když si seženu někde z bouračky jiný s DO, tak jestli půjde podle toho který mám nějak přeprogramovat na moje auto aby mi fungovala i dálka. bohužel nemám tu kartičku k immobilizéru, pár příspěvků na toto téma jsem už našel, ale nic co by mi to pořádně objasnilo. Díky Citovat
marisw Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 kupit novy kluc s cistou planzetou, planzetu dat vybrusit podla toho obycajneho, v peugeote zohnat podla tvojho vin cisla kartu a dat to naprogramovat..... Citovat
Bobesch Odesláno 20. květen 2009 Autor Odesláno 20. květen 2009 a neni nějaká představa o ceně? zajímalo by mě nějaký levnější řešení, někde sem našel že ten klíč v peugeotu stojí asi 3500,- což je docela dost a ta karta asi taky nebude za levno Citovat
hroch Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Zdravím, zajímalo by mě : -Když se sežene jiný(rádiový)dálkový ovladač, jak pracné je přeprogramování? -Připadně jestli je to drahé, není lepší už zainvestovat např. do dálkače s alarmem? (Na fóru už jsem viděl, že to někdo napojoval ke stávající jednotce v autě a šlo to). Díky. Citovat
dolly1010 Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Na Aukru seženeš dálkáče od pětikila i s alarmem. Stačí dát místo původního. A na klíče si akorát přicvakneš ovladač Citovat
hroch Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Jj to jsem přesně myslel.(Jen mi někdo dal brouka do hlavy jestli nejde u pažoutka taky naladit náhradní dálkač podobně jako u Jablotronu:V řídící jednotce něco přepneš a zesynchronizuješ další dálkač).Nevím jestli tuhle funkci měli centrály v peugeotu, nebo se to muselo naladit někde bokem přes čítač či počítač. Na druhé straně : zase takový alarm+nějaké to pípnutí či bliknutí u zavírání taky nemusí být marné :super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.