Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

woody..co libi se ti....mel bych jich vic:-D

andreww lakovat se bude v zime vetsina auta...tak si musim pockat:-Dprobehnou jeste nejake upravy na kastli

Odesláno

MCabman vubec....auto je proste stejne snizene.....ale v kufru nic nevozim.ale az dam hifi trochu to kecne..popripade se zadni naprava snizi..predek kvuli sirokym kolum niz nedam.ale je to idealni..muzu se obcas aspon poradne svezt

Odesláno

nemel by nekdo 35tku prurez n apajeci kabel k zesilovaci....4 metry pls?????? mam vse terminal na rozboceni napajeni,pac nechci tahat dva napajeci kabely pres cele auto:-D

Odesláno

reknu vam lidi za 14 dni ctyrikrat rozebrany komplet interier je peklo..ale natqazene kabely dneska zitra kompa do dveri a snad bedna na sub

Odesláno

prestaly se mi libit folie..ztak je strhnu ...uz cekam jen na monoblok....dokoupim pak nove zadni kompa,pac ty magnaty sou nejak KO

Odesláno

za prve uz provokuju dost s tema kolama....a za druhe mne se uz nelibi:-D a zanikl upln e interier:-D

Odesláno

pokud se mi nepodari zapst kola do velkeho TP..tak to s temi koly vzdavam:( kvuli jednomu policajtoovi si nechat zlikvidovat zivot,protoze kdybych prisel o papiry,prisel bych i o moznost adekvatne se zivit svoji praci,protoze ridicak potrebuji k zivotu a kvuli tomuhle parchantovi si ho nechat vzit..fakt ne...orostoval uz vsecky moje kamarady..zbytek v tehle skupine.......

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=141352995888670&ref=ts

Odesláno

horis je to ze bydli se mnou ve vesnici...a kola nemam zapsane..vyfuk...folie sem uz kvuli nemu strhl mno..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...