Rejty Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 bohuzel do 206tky nenalozim sekacky a vidle:-D potrebuji vetsi..rikam projekt de k ledu.....svestka nebude Citovat
Kvasky Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Původně zaslal: Rejty http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170480416353&ih=007&category=9873&ssPageName=WDVW&rd=1&rvr_id= neco takoveho by mělo byt místo 206 Pěkná T4... Taky jsem teď na VW... Ale do budoucna plánuji Japonce Citovat
MCabman Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Původně zaslal: Creams Rejty :-D stejně to nikdo nekoupí a budeš pokračovat dále ... takhle to je v xxx případech ... všichni prodávají a když to stejně nikdo nekoupí tak se pokračuje dále... súhlasím s kolegom ... nepredáš a ide sa dalej Citovat
oni Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 nahodou tu T4 ti chvalim, tak by se mi velmi zamlouvala.... ted jsem byl v ingolstadtu v audine a jedna tam stala, cerna matna, luxusni kola, bla jsem se ve fabrice fotit,jinak bych ji hned vyfotil... krasny,prakticky a pohodlny auto.. Citovat
Grlik Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Opravdu pordáváš ty 17ky? maš k nim nějaké bližší info jako šířka a ET? Citovat
Dopiťák Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Rejty nic neprodavej...Tohle je chvilkovy zakoukani do druhyho auta + malinko silenosti..Taky uz me tohle napadlo a po mesici sem si rekl proc kupovat zase neco do ceho zezacatku narves hodne penez jen za udrzbu .. + Rejty uvazuj rozume to ze to mas pocalouneny ti nikdo nezaplati + ty upravy a praci tudis tech 15O je takova tvoje vysnena imaginarni castka .. Realne s klidnou mysli bych typl ze za 95 to mooooooozna strelis + dival ses koolik stoji repas naprav(respektive jen ramen) na T4?? ja jo cca 20-26tisic(za 4ramena) ma to vice prvkovou napravu Citovat
SV 24 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 rejty: kamarade neprodavej toho sveho krasavce!!! Byla by to skoda! Citovat
Rejty Odesláno 7. květen 2010 Autor Odesláno 7. květen 2010 Původně zaslal: tommas11 Rejty nic neprodavej...Tohle je chvilkovy zakoukani do druhyho auta + malinko silenosti..Taky uz me tohle napadlo a po mesici sem si rekl proc kupovat zase neco do ceho zezacatku narves hodne penez jen za udrzbu .. + Rejty uvazuj rozume to ze to mas pocalouneny ti nikdo nezaplati + ty upravy a praci tudis tech 15O je takova tvoje vysnena imaginarni castka .. Realne s klidnou mysli bych typl ze za 95 to mooooooozna strelis + dival ses koolik stoji repas naprav(respektive jen ramen) na T4?? ja jo cca 20-26tisic(za 4ramena) ma to vice prvkovou napravu diky za radu,ale auto už od zitřka u mně není Citovat
Rejty Odesláno 7. květen 2010 Autor Odesláno 7. květen 2010 myslim že jo,ale v tomhle stavu mne nemrzi ze odjela Citovat
Creams Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 kolik jsi za ni dostal ? :-D 150 ? :-DDD Citovat
Rejty Odesláno 7. květen 2010 Autor Odesláno 7. květen 2010 Původně zaslal: oni tak ty si to fakt prodal?:fnuk hehe..dneska posledni jizda...a pak bye bye..zatim budu jezdit filckou nez neco najdu:nevim [upravil dne 7/5/10 Rejty] Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Je to vazne skoda ze nebudes pokracovat v dalsis upravach tak krasneho GTIcka Citovat
oni Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 pustil si slzu? ja bych teda asi jo a nejen jednu.... Citovat
shark734 Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Rejty: dufam ze si robis srandu a auto slo na planovany celolak alebo take neco:nevim Citovat
Rejty Odesláno 7. květen 2010 Autor Odesláno 7. květen 2010 Původně zaslal: shark734 Rejty: dufam ze si robis srandu a auto slo na planovany celolak alebo take neco:nevim srandu si nerobim ale uvidime zitra jak sa dohodnem s tim borcom Citovat
Rejty Odesláno 8. květen 2010 Autor Odesláno 8. květen 2010 sice nabidka 120tisic byla lakava..ale zatim sem odolal:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.