Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

bohuzel do 206tky nenalozim sekacky a vidle:-D potrebuji vetsi..rikam projekt de k ledu.....svestka nebude

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Rejty :-D stejně to nikdo nekoupí a budeš pokračovat dále ... takhle to je v xxx případech ... všichni prodávají a když to stejně nikdo nekoupí tak se pokračuje dále... :D

súhlasím s kolegom ... nepredáš a ide sa dalej :)

Odesláno

nahodou tu T4 ti chvalim, tak by se mi velmi zamlouvala.... ted jsem byl v ingolstadtu v audine a jedna tam stala, cerna matna, luxusni kola, bla jsem se ve fabrice fotit,jinak bych ji hned vyfotil... krasny,prakticky a pohodlny auto..

Odesláno

Rejty nic neprodavej...Tohle je chvilkovy zakoukani do druhyho auta + malinko silenosti..Taky uz me tohle napadlo a po mesici sem si rekl proc kupovat zase neco do ceho zezacatku narves hodne penez jen za udrzbu ..

+ Rejty uvazuj rozume to ze to mas pocalouneny ti nikdo nezaplati + ty upravy a praci tudis tech 15O je takova tvoje vysnena imaginarni castka ..

Realne s klidnou mysli bych typl ze za 95 to mooooooozna strelis

+ dival ses koolik stoji repas naprav(respektive jen ramen) na T4?? ja jo cca 20-26tisic(za 4ramena) :D ma to vice prvkovou napravu

Odesláno
Původně zaslal: tommas11

Rejty nic neprodavej...Tohle je chvilkovy zakoukani do druhyho auta + malinko silenosti..Taky uz me tohle napadlo a po mesici sem si rekl proc kupovat zase neco do ceho zezacatku narves hodne penez jen za udrzbu ..

+ Rejty uvazuj rozume to ze to mas pocalouneny ti nikdo nezaplati + ty upravy a praci tudis tech 15O je takova tvoje vysnena imaginarni castka ..

Realne s klidnou mysli bych typl ze za 95 to mooooooozna strelis

+ dival ses koolik stoji repas naprav(respektive jen ramen) na T4?? ja jo cca 20-26tisic(za 4ramena) :D ma to vice prvkovou napravu

diky za radu,ale auto už od zitřka u mně není

Odesláno
Původně zaslal: oni

tak ty si to fakt prodal?:fnuk:fnuk

hehe..dneska posledni jizda...a pak bye bye..zatim budu jezdit filckou nez neco najdu:nevim

[upravil dne 7/5/10 Rejty]

Odesláno
Původně zaslal: shark734

Rejty: dufam ze si robis srandu a auto slo na planovany celolak alebo take neco:nevim

srandu si nerobim ale uvidime zitra jak sa dohodnem s tim borcom

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...