Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Rejty :já mám už přes 2 roky Pioneer a nemůžu si stěžovat repro mám taky Pioneer ahraje to super.Koupil jsem to se Sencorem a ten šel hned pryč.A rozdíl byl taky obrovskej.Hlavně to má asi o 150 nastavení víc:D

Odesláno

ejha :super tak uz aj ty Alpine (to ktore si daval do auta PnR pred par tyzdnami, sa mi celkom pacilo..) sice tie alpine su si vzhladovo dost podobne.. :)

inac tiez mam Pioneer DEH-P800BT a maximalna spokojnost.. ;)

Odesláno

tak je to tohle..jen skoda ze nema červeny panel ale zeleny:) by mi to ladilo k oranžovemu podsviceni budiku a tlacitek:)

Odesláno

blazon.. a ze vraj radsej splatku.. :D :D ale tak dufam ze ti to bude hrat co najlepsie.. :) ja som ten svoj pred par tyzdnami vyhodil :D :D

uvidime co poriesim cez leto.. zatial sa mi tu v izbe vala aj so zosilom..

inac to podsvietenie tlacitok si nevies menit? sa mi zda ze u PnR sme sa s tym hrali, tam bola kopa farieb..

Odesláno

posilam vam pozdrav z hor kamaradi moji..jsem ve Vítkovicích v Krkonošich na lyžovačce:) a máme tu dost snehuuuuu

Odesláno

ejha.. takze to mas o zabavu postarane.. :) tak teda nazdravie.. si pripi aj za mna.. :D :D

winco: neboj nic, ved to je len pisomka, ak sa nemylim.. z toho sa nestriela.. :) drzim palce.. ;)

Odesláno

rejty: na kolik tě vyšla ta koženka? a kde jsi jí koupil? díks:super

Odesláno

www.tomi-trutnov.cz byl sem tam ve ctvrtek a nakoupil kozenku za 2000.....tedka calounim modrou 206 z tuningcupu...kdybys chtel pak nejak pomoct z introsem,,,staci napsat:):)

Odesláno

rejty: díky moc...koukám dobrý ceny. Jinak dneska jsem se byl na masaryčce zeptat kolik chce za metrovku a vybalil na mě 300. No uvidim jak to pujde, chci udělat akorat tapec dveří.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...