winco Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 interier je super:D ale nechcel by som to šoferovať alebo sedieť tam na dlhšej trace a duplom hrbolatej ceste:D Citovat
Kuba 306 S16 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 to jo, a ten volant je taky luxusni:D:D... Citovat
Rejty Odesláno 24. únor 2010 Autor Odesláno 24. únor 2010 PŘEDNÍ LIZATKO PRODANE UZIVATELI \"Mindwipe\" jelikoz byl prvni kdo si o neho napsal. Citovat
winco Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 auto máš paradne:D ale tu kapotu a masko si si už mohol presttriekať Citovat
Rejty Odesláno 24. únor 2010 Autor Odesláno 24. únor 2010 Původně zaslal: winco auto máš paradne:D ale tu kapotu a masko si si už mohol presttriekať jsem uz 4 mesice nezamestnany....a delam na dalsich dilech..takze nemohl:-D a nebyl nejak cas.....stejne to budu lakovat asi cele auto znova stejnou barvou:) Citovat
wooody Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 počkej ty hajzle........ o lízo sem si řikal já....... si asi v pátek promluvíme:bacha:bacha:bacha...... Citovat
Rejty Odesláno 24. únor 2010 Autor Odesláno 24. únor 2010 jen mala ochutnavka:-(chudak muj..ja ho asi ale opravim Citovat
$ Torrez $ Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Rejty :ten blatník pod světlem máš promáčklí?Nebo to je jen špatnej odlesk? Citovat
Rejty Odesláno 24. únor 2010 Autor Odesláno 24. únor 2010 honzo: ja nic...v lovosicich v te zatacce na vyjezd do usti mi vjel tesne prede mne borec s vedlejsi nevim kam cumel http://rejty206.rajce.idnes.cz/174CANON/ tady je cely album Citovat
Voighta Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Ty máš ale kliku,nejdřív 206 a teď forman .Hlavně že to odnesly jen plechy. Citovat
Rejty Odesláno 24. únor 2010 Autor Odesláno 24. únor 2010 takze mam nahradu za svehop zeleneho milačika...... http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/forman/7874577/zkusenosti-majitelu#carMenu až se Bobš(forman) poveze na vrakac,tak nesmim byt u toho,regulerne bych to obrecel:( v tomhle aute bylo vsechno porvy:) kradež a prvni jizda autem, pak oficialni jizda autem..byl jsem s nim az v rumunsku:-D taky nejake ženy probehly,parkrat i nektere najednou:-D a prvni bouracka,bohuzel myslim ze ho to usmrtilo:( Citovat
Bloodeye Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Původně zaslal: čakom Rejty: je to škoda ale pokud se nikomu nic nestalo tak je to v pohodě Bloodeye: sorry ale libí se mi to vic než tvuj styl:blicismajlik [upravil dne 24.2.2010 čakom] Porovnavas leštenku s rat stylom? Tak to je moc... Za to ze mam naraznik,ktory sa ti nepaci Ja som s nim spokojny a ma aj uspech vo svete o com svedci aj kopa fotiek a vyhercov poharov... ale uz sa k tomu radsej nevyjadrujem. Podme si vsetci nechat zhrdzaviet auta a iebat sedacky,sudy,klavire a ine \'\'bezpecne\'\' prvky na strechy... [upravil dne 25.2.2010 Bloodeye] Citovat
Bloodeye Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: Bloodeye To je hnus ten rat Este tam chyba zachodova misa na streche [upravil dne 24.2.2010 Bloodeye] Proč hnus?Lepší než laminátové lopaty a rychlá a zběsilá nefunkční křídla.Navíc je to spíš recese...a myslím že postavit rata je možná leckdy těžší a náročnější než postavit auto které si hraje na něco co není Rejty : Škody Promuže je mi líto,ale hlavně že jsi v pohodě a odnesla to plechařina.Ale na druhou stranu máš Filcku,ne?Tak máš čím jezdit;) Kedze je to recese,do tuningu a stylingu to urcite nepatri. Ze vyrobcovia vyrabaju vsetko z laminatu ja neovplyvnim. Bral by som radsej plast. Ja mam aspon vsetok laminat za drahe prachy s tuv,nie od polskych a garazovych majstrov Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.