Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: winco

auto máš paradne:D ale tu kapotu a masko si si už mohol presttriekať:D

jsem uz 4 mesice nezamestnany....a delam na dalsich dilech..takze nemohl:-D a nebyl nejak cas.....stejne to budu lakovat asi cele auto znova stejnou barvou:):roker

Odesláno

takze mam nahradu za svehop zeleneho milačika......

http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/forman/7874577/zkusenosti-majitelu#carMenu

až se Bobš(forman) poveze na vrakac,tak nesmim byt u toho,regulerne bych to obrecel:( v tomhle aute bylo vsechno porvy:) kradež a prvni jizda autem, pak oficialni jizda autem..byl jsem s nim az v rumunsku:-D taky nejake ženy probehly,parkrat i nektere najednou:-D a prvni bouracka,bohuzel myslim ze ho to usmrtilo:(

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Rejty: je to škoda ale pokud se nikomu nic nestalo tak je to v pohodě

Bloodeye: sorry ale libí se mi to vic než tvuj styl:blicismajlik

[upravil dne 24.2.2010 čakom]

Porovnavas leštenku s rat stylom? Tak to je moc... :potlesk

Za to ze mam naraznik,ktory sa ti nepaci :roll

Ja som s nim spokojny a ma aj uspech vo svete o com svedci aj kopa fotiek a vyhercov poharov... ale uz sa k tomu radsej nevyjadrujem.

Podme si vsetci nechat zhrdzaviet auta a iebat sedacky,sudy,klavire a ine \'\'bezpecne\'\' prvky na strechy...

[upravil dne 25.2.2010 Bloodeye]

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Původně zaslal: Bloodeye

To je hnus ten rat :blicismajlik

Este tam chyba zachodova misa na streche

[upravil dne 24.2.2010 Bloodeye]

Proč hnus?Lepší než laminátové lopaty a rychlá a zběsilá nefunkční křídla.Navíc je to spíš recese...a myslím že postavit rata je možná leckdy těžší a náročnější než postavit auto které si hraje na něco co není:papa

Rejty : Škody Promuže je mi líto,ale hlavně že jsi v pohodě a odnesla to plechařina.Ale na druhou stranu máš Filcku,ne?Tak máš čím jezdit;)

Kedze je to recese,do tuningu a stylingu to urcite nepatri. Ze vyrobcovia vyrabaju vsetko z laminatu ja neovplyvnim. Bral by som radsej plast. Ja mam aspon vsetok laminat za drahe prachy s tuv,nie od polskych a garazovych majstrov

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...