Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

oprava filcky mne vyjde na 700 s lakem:-D:D:D:D:Da mam super karu:-P a podlaha je zdrava.jen lemy v prdeli:(

Odesláno

tak jsem dneska v lovosicich boural.... Muj Forman na sracky.borec mi nedal prednost z veldlejší.....zitra uvidim skody

Odesláno

Rejty: je to škoda ale pokud se nikomu nic nestalo tak je to v pohodě

Bloodeye: sorry ale libí se mi to vic než tvuj styl:blicismajlik

[upravil dne 24.2.2010 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Rejty: je to škoda ale pokud se nikomu nic nestalo tak je to v pohodě

Bloodeye: sorry ale libí se mi to vic než tvuj styl:blicismajlik

[upravil dne 24.2.2010 čakom]

jj vsichni v pohode..vecer dam fotky..jo jinak ja sem nechtel byt ten co to rekne:-D:roker

Odesláno

Heh ta felcka z Ratu je od kamose : ) stejne je to takovy zajimavy styl , ale je pravda ze za nim se otoci kazdy kdez to zamnou s Teckem malo kdo :/ ale jak tomu slapnu tak uz jo :-D

Odesláno

PRODAM TO SVOJE PREDNI LIZATKO..CHCE TO OBNROUSIT,NASTIKAT PLNICEM A BARVU.....CENA 500,- FOTKY NEKDE VE VLÁKNE....PASUJE NA 206KU:P

Odesláno
Původně zaslal: Bloodeye

To je hnus ten rat :blicismajlik

Este tam chyba zachodova misa na streche

[upravil dne 24.2.2010 Bloodeye]

Proč hnus?Lepší než laminátové lopaty a rychlá a zběsilá nefunkční křídla.Navíc je to spíš recese...a myslím že postavit rata je možná leckdy těžší a náročnější než postavit auto které si hraje na něco co není:papa

Rejty : Škody Promuže je mi líto,ale hlavně že jsi v pohodě a odnesla to plechařina.Ale na druhou stranu máš Filcku,ne?Tak máš čím jezdit;)

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

...a myslím že postavit rata je možná leckdy těžší a náročnější než postavit auto které si hraje na něco co není:papa

A zrovna Rejty ma RAT ktery si na nic nehraje a chce ho znicit! :)

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Původně zaslal: Bloodeye

To je hnus ten rat :blicismajlik

Este tam chyba zachodova misa na streche

[upravil dne 24.2.2010 Bloodeye]

Proč hnus?Lepší než laminátové lopaty a rychlá a zběsilá nefunkční křídla.Navíc je to spíš recese...a myslím že postavit rata je možná leckdy těžší a náročnější než postavit auto které si hraje na něco co není:papa

Rejty : Škody Promuže je mi líto,ale hlavně že jsi v pohodě a odnesla to plechařina.Ale na druhou stranu máš Filcku,ne?Tak máš čím jezdit;)

tak ja mel k svemu formanku vetsi citovy vztah nez mam k 206..vecer hodim fotjky

mam jen otlacene zebra od pasu a rano se mi jeste blbe dychalo.....ale uz sem v pohode:)

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

PRODAM TO SVOJE PREDNI LIZATKO..CHCE TO OBNROUSIT,NASTIKAT PLNICEM A BARVU.....CENA 500,- FOTKY NEKDE VE VLÁKNE....PASUJE NA 206KU:P

Skoda ze je na bokach zkraceny..na 306ku by bylo nejspis kratky, jinak bych ho vzal.

Odesláno

Rejty:no hlavně že ti nic neni;).Jinak tady něco pro tebe :D.Ted jsem měl možnost za pár korun koupit 205 GTI tak jsem váhal no.Myslel jsem že bych jí udělal do ratu.Sorry že ti rušim vlákno.

[upravil dne 24/2/10 $ Torrez $]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...