Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak to je jasne ze to pak predelam:):super mne to neda....ale udelam ji az dodelma druhy sedak a operadla:):Dbavi mne to sem nemocny uz od 18. prosince a nebavi mne porad lezet nebo cumet do PC.-..to je ztrata casu

Odesláno

ja sem zahradnik..takze kyticky,stromecky sou moje parketa....vsechno co se tyka auta se ucim sám.maximalne se nekoho zeptam na rady....kdybych bykl čalounik,vypadalo by to asi jinak:-D:D:D

Odesláno

urcite..staci jen napsat..v letee mam volnou pracovni dobu:-D ale urcite mne uvidite i na srazech:) a pokud bude v lete sraz klubu,tak mne tam potkate taky:):D

winco..nic za to nechci..sedacky udelam jen sobe,tapeci komukoliv kdo si rekne:):roker

Odesláno

Tym som si presiel:ticho ... mas 2 moznosti, kontaktovat toho chlapika a \"dohodnut sa s nim\" ze ti nahradi celu skodu...mas na to papier....ak odmietne, kludne nanho mozes podat oznamenie na sud a tie prachy dostanes tak ci tak...

...alebo vypisat ten papier \"Zaznam o dopravnej nehode\" a dat to na jeho poistovnu....takisto poistovna vacsinou chce papier od neho, kazdopadne z jeho poistovne vycislia skodu na vozidle a ty dostanes prachy, ako si to budu riesit s nim, to je uz jeho problem.... ak si si auto dl opravit a mas od toho blocky (fakturu), tak jej kopiu prilozis na poistovnu, vtedy ti preplatia tu opravu a dostanes prachy, mne preplatili aj odtahovku, znicene oblecenie atd...

Odesláno

tak sem dneska sundal potah z druheho sedaku

podle nalady to dam sem dneska nebo zitra konecnou fotku

Odesláno

fuu te sedaky bratu :super si borec nemam na to g.le tiež som mal taketo ambice ale asi ked pride čas tak potahy ale dake poriadne vid qcko sa my to nepodarilo ani len odstrojit som sa bal že to už nezložim

Odesláno

tak nakonec sem ten potah jen sundaů dodelam to zitra..misto toho sem nalakoval veci do cerne leskle..

a dopadlo to takhle:-D

post-0-14109612394243_thumb.jpg

Odesláno

Okno by som neotvaral, aby ten chlad nemal zle ucinky na farbu (teda ak tam nespis :D)... leskla cierka + oranz kozenka, pekna kombinacia:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...