winco Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 aj som si myslel:D:D ja keby to idem robyť tak by som musel komplet prerobyť sedačku šofera pretože tam mám predrany už bok z toho ako sa nastupuje a vystupuje tak tu by som musel komplet Citovat
kalio306 Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 pripoj dake foto toto by ma zaujimalo dost som raz skusil vYbrat a to len zadnu sedačku ale som ju len pekne nahodil naspäť a na home made prečalunenie som sa radšej vy...dol a skôr by som poriešil nake pekne poťahy Citovat
$ Torrez $ Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 plovoučku mám já rejty:ta černá je lepší [upravil dne 8/1/10 $ Torrez $] Citovat
Rejty Odesláno 8. leden 2010 Autor Odesláno 8. leden 2010 jj tak potah je sundny a rozparany:)ú Citovat
Rejty Odesláno 10. leden 2010 Autor Odesláno 10. leden 2010 Fotka před vypnutím...to udelam jeste večer.. tak moje prvni sedacka v živote:roll je na ni videt že to nedelal profik...ale tu dalsi udelam lepe:) Citovat
Qcko Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Ty si blaaaaaaaaaazon ...v dobrom zmysle slova, tvoje auto niekedy musim vidiet nazivo, dufam, ze tie sedacky sa ti podaria, vyzera to velmi pekne, lebo viem, ze po vypnuti sa to uplne zmeni smerom k lepsiemu....ak si samouk, tak klobuk dole teda:super Citovat
Rejty Odesláno 10. leden 2010 Autor Odesláno 10. leden 2010 Původně zaslal: Qcko Ty si blaaaaaaaaaazon ...v dobrom zmysle slova, tvoje auto niekedy musim vidiet nazivo, dufam, ze tie sedacky sa ti podaria, vyzera to velmi pekne, lebo viem, ze po vypnuti sa to uplne zmeni smerom k lepsiemu....ak si samouk, tak klobuk dole teda:super ja sem nikdy v živote na šicim stroji nešil:-D učim se sam a podle knižky:)...snad se to trochu napne..ale ted uz vim o 3 chybach kde to bude zvlněne trosicku..ale na to ze sem to delal poprve v zivote se mi to libi...a hlavne na nich nikdo sedet nikdy nebude:-Dsou tam jen na okrasu:) diky za kompliment...nic zvlastbiho na me 206 neni:) Citovat
Rejty Odesláno 10. leden 2010 Autor Odesláno 10. leden 2010 jinak u nas tedka za 30 minut 12 cm snehu:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk budou dryfety:P Citovat
Qcko Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 To je prave to, ze \"nic zvlastneho na tvojej 206 neni\" ale je velmi pekna a je poznat ze ta to bavi:potlesk:potlesk Citovat
winco Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 tak to máš super spravenu sedačku..... ty už si mal kožennu alebo polokožennu sedačku ako vidim....teda ked ta čierna je pôvodna....a inak držím palce nech sa ti to poriadne podary....na tom stroji ti to ide super:D ja to všetko šijem ručne:D tak preto to moje neni take krasne:D ale do sedačky by som sa asi bal pustiť ale držím palce........ si talent Citovat
$ Torrez $ Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Rejty::potlesk:potlesk kdybych měl kloubouk tak smeknu Citovat
čakom Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 parada doufam že to uvidím někde na živo. bude to bomba;) ty sedačky budou z kůže nebo z koženky? Citovat
wooody Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 pokud se nepletu tak je to koženka..... jinak Marcely co ty Zlatý Hory?? Citovat
Rejty Odesláno 10. leden 2010 Autor Odesláno 10. leden 2010 original co tam bylo je polokuže...prostredek je z alcantary kterou sem vymenil za koženku.diky za chvalu chlapci:) Citovat
Rejty Odesláno 10. leden 2010 Autor Odesláno 10. leden 2010 woody,ja ti pisnu vecer naicku...budu tam tak v pul 9 Citovat
Rejty Odesláno 10. leden 2010 Autor Odesláno 10. leden 2010 tak dneska uz to prdim.....napnu az zitra:) Citovat
Rejty Odesláno 11. leden 2010 Autor Odesláno 11. leden 2010 takze moje prvni ušita sedacka v zivote.....po natazeni vypada takhle.....sou tam 3 mista kde sem se svem zjel u pul centimetru a hnedka je to videt...chybama se clovek uci a ted vim ze je pelsi to vic napnout:)..takze ted idu rozparat druhy sedak a zitra vy mel byt hotovy:)podle toho jak se vratim z vysetreni..... Citovat
Qcko Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 A ked urobis tu dalsiu, tak nerozparas tuto este raz a neprivedies to do dokonalosti??? Ja som robil jedny dvere 3x kym som sa to naucil:D... ...sice neviem ci je to mozne, ale ked ta to bavi:mrk ... ale za tuto mas 85% hodnotenie, to vypnutie to zmenilo, ten obluk vysity sa mi strasne paci:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.