Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

aj som si myslel:D:D ja keby to idem robyť tak by som musel komplet prerobyť sedačku šofera pretože tam mám predrany už bok z toho ako sa nastupuje a vystupuje tak tu by som musel komplet

Odesláno

pripoj dake foto toto by ma zaujimalo dost som raz skusil vYbrat a to len zadnu sedačku ale som ju len pekne nahodil naspäť a na home made prečalunenie som sa radšej vy...dol a skôr by som poriešil nake pekne poťahy

Odesláno

Fotka před vypnutím...to udelam jeste večer..

tak moje prvni sedacka v živote:roll je na ni videt že to nedelal profik...ale tu dalsi udelam lepe:):P

post-0-14109612312308_thumb.jpg

Odesláno

Ty si blaaaaaaaaaazon :o ...v dobrom zmysle slova, tvoje auto niekedy musim vidiet nazivo, dufam, ze tie sedacky sa ti podaria, vyzera to velmi pekne, lebo viem, ze po vypnuti sa to uplne zmeni smerom k lepsiemu....ak si samouk, tak klobuk dole teda:super

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Ty si blaaaaaaaaaazon :o ...v dobrom zmysle slova, tvoje auto niekedy musim vidiet nazivo, dufam, ze tie sedacky sa ti podaria, vyzera to velmi pekne, lebo viem, ze po vypnuti sa to uplne zmeni smerom k lepsiemu....ak si samouk, tak klobuk dole teda:super

ja sem nikdy v živote na šicim stroji nešil:-D učim se sam a podle knižky:)...snad se to trochu napne..ale ted uz vim o 3 chybach kde to bude zvlněne trosicku..ale na to ze sem to delal poprve v zivote se mi to libi...a hlavne na nich nikdo sedet nikdy nebude:-Dsou tam jen na okrasu:)

diky za kompliment...nic zvlastbiho na me 206 neni:):P

Odesláno

tak to máš super spravenu sedačku..... ty už si mal kožennu alebo polokožennu sedačku ako vidim....teda ked ta čierna je pôvodna....a inak držím palce nech sa ti to poriadne podary....na tom stroji ti to ide super:D ja to všetko šijem ručne:D tak preto to moje neni take krasne:D ale do sedačky by som sa asi bal pustiť:D ale držím palce........ si talent

Odesláno

original co tam bylo je polokuže...prostredek je z alcantary kterou sem vymenil za koženku.diky za chvalu chlapci:):aut

Odesláno

takze moje prvni ušita sedacka v zivote.....po natazeni vypada takhle.....sou tam 3 mista kde sem se svem zjel u pul centimetru a hnedka je to videt...chybama se clovek uci a ted vim ze je pelsi to vic napnout:)..takze ted idu rozparat druhy sedak a zitra vy mel byt hotovy:)podle toho jak se vratim z vysetreni.....:roker

post-0-14109612371741_thumb.jpg

Odesláno

A ked urobis tu dalsiu, tak nerozparas tuto este raz a neprivedies to do dokonalosti??? Ja som robil jedny dvere 3x kym som sa to naucil:D...

...sice neviem ci je to mozne, ale ked ta to bavi:mrk

... ale za tuto mas 85% hodnotenie, to vypnutie to zmenilo, ten obluk vysity sa mi strasne paci:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...