Rejty Odesláno 17. říjen 2009 Autor Odesláno 17. říjen 2009 tak dneska u Lentilky proběhla překotna změna...prvních 100 000 km...... ale slouží bez chybičky:) [upravil dne 19/10/09 Rejty] Citovat
Rejty Odesláno 19. říjen 2009 Autor Odesláno 19. říjen 2009 tak dneska sem z nudy večerni udelal kus jednoho koberešku:)..jeste se s nima trochu pohraju a neco si ne ně vyšiju:-D Citovat
winco Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 to máš hezky s tým koberečkem by som si to asi utelal taky ale ja by som sa asi bal že sa mi to zniči ked tam budem furt s topankami šuchať každu jazdu predsa je to len koženka ta sa zniči skôr ako koža.....inak je to hezky........a cez zimu to tam nehaš či tam daš gumove koberčeky?? a ješete blahoželam k 100 000km vyročiu [upravil dne 19/10/09 winco] Citovat
Rejty Odesláno 19. říjen 2009 Autor Odesláno 19. říjen 2009 Původně zaslal: winco to máš hezky s tým koberečkem by som si to asi utelal taky ale ja by som sa asi bal že sa mi to zniči ked tam budem furt s topankami šuchať každu jazdu predsa je to len koženka ta sa zniči skôr ako koža.....inak je to hezky........a cez zimu to tam nehaš či tam daš gumove koberčeky?? a ješete blahoželam k 100 000km vyročiu [upravil dne 19/10/09 winco] auto uz mi prakticky stoji jen na zahrade..hledam pro neho garaz aby bylo hezky pres zimu schovane a mohl sem to rozjet naplno to co s nim chci provest....jenze nebudu proste platit za garaz 1000 kč/mesic..coz mne prijde hodne...tak az bude cas poradne hledat v inzeratech,tak neco najdu..v zime jezdim svojim formanem ktere kdysi vypadalo takhle..... Citovat
winco Odesláno 19. říjen 2009 Odesláno 19. říjen 2009 tak to máš super vozitko na zimu:D ja s tým mojim budem jazdiť aj cez zimu pretože nemám na akom jazdiť jedine na ocovom ale on mi ho neako moc rad nepojičiava:D on ma dawoo lanos 1.5....červeny:D dal by som fotku ale žiadna neexostuje:D Citovat
Rejty Odesláno 19. říjen 2009 Autor Odesláno 19. říjen 2009 ono už tak super nevypada:-D:roker Citovat
Rejty Odesláno 20. říjen 2009 Autor Odesláno 20. říjen 2009 Původně zaslal: wooody heh, to né no ale uz a aspon komplet zelene dveře:-D Citovat
Rejty Odesláno 2. listopad 2009 Autor Odesláno 2. listopad 2009 tak deska sem jel nakoupit jidlo abych mel co jista domluvit si vymenu oleje a pred dilnou mne naboural jeden stary pán o hlavu mensi..nedobrzil to...vylezl s auta,,,seřval mne spoustu nadavkamai ao jedinci mezi nohama. a skotu. o vrozene dispoziční vadě mozku..naskocil do auta a odjel..mno tak sem mel sto chutí ho praštit za to jeho neurvale chování osla...Mno policajti prijeli asik za 1,30 minut cekal sem n a desti..sepsali sme to a ja ted musim jezdit s rozbityma dverma a blatnikem nez se to vyresi:)ach jo.....:bojim:bojim:bojim:blicismajlik:bojim:bojim Citovat
mindwipe Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 ach jaj.. tak to je teda smola.. :/ to asi snad nikdy nie je dokonale obdobie bez zbytocnych problemov.. tak aspon drzim palce, nech sa to cim skor doriesi v tvoj prospech a mas to coskoro hotove.. Citovat
kalio306 Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 ooou **** !!! to čo bolo za dementa ??? zdemolovať a zdrhnuť a ešte si neodpustit blbe kecy !!! Citovat
Qcko Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Hmm, keby do mna taky tipek vrazil a este by vrieskal, tak by mi nebolo luto ze by som si tych par rokov posedel za tazke ublizenie na zdravi:grr:grr [upravil dne 2.11.2009 Qcko] Citovat
winco Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 je mi luto doho blatniku :(:( a toho tipka by som ja asi praštil určite....nabura mi auto a ešte ma aj zj..e no par don ale ja by som mu naťahol určite držim palce aby si z toho chlapika dostal poradne prachy a čo najskor to dal do poriadku Citovat
Rejty Odesláno 2. listopad 2009 Autor Odesláno 2. listopad 2009 Qcko: nebyt tam kamarat.tak to nedopadlo dobře..!!!!! on to byl stary osel..kolem 50 roku..Mne ani nesralo ze do mne naboural,protože to su jen plechy a na tom svet nestoji..nikomu se nic nestalo( a to je duležite) ale že ten clovicek jeden neštastná ktery meril snad 150 cm oproti mám 186 cm na mne delal machry a skakal na mne do třímetrové výšky......tak sem zavolal policajty a ty mu to snad doufam osolí [upravil dne 2/11/09 Rejty] Citovat
Voighta Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Ty vo.e to je fakt děs.Souhlas s Qckem. Tak přeju brzkou a bezproblémovou opravu Citovat
Rejty Odesláno 2. listopad 2009 Autor Odesláno 2. listopad 2009 Původně zaslal: Voighta Ty vo.e to je fakt děs.Souhlas s Qckem. Tak přeju brzkou a bezproblémovou opravu mno problemovy bude asi vyjadření policie..protože si dokazu predstavit ze ho budpu nahanet....nevim jestli to mam ohlasit na pojistovnu nebo pockat na vyjadření policie..... Citovat
Qcko Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Vsak to by ma aj vytocilo, ze si vyskakuje, na plechy kaslat ak sa to da spravit...ale taky pristup to je na nemocnicu pre dotycneho:bacha ...nezavidim ti to vybavovanie, ale cez jeho poistku by to malo ist:) Citovat
Rejty Odesláno 2. listopad 2009 Autor Odesláno 2. listopad 2009 Původně zaslal: Qcko Vsak to by ma aj vytocilo, ze si vyskakuje, na plechy kaslat ak sa to da spravit...ale taky pristup to je na nemocnicu pre dotycneho:bacha ...nezavidim ti to vybavovanie, ale cez jeho poistku by to malo ist:) vim ja jak to dopadne...ja sem boural jednou s kamionem a to byla jasna moje chyba nedodrzeni vzdalenosti an mokre vozovce..sesrotoval sem favorita.... nikomu se nic nestalo..ale nenapadlo by mne od nehody ujet:-D To byl maskot:-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.