Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: winco

parradne sedačky len neviem prečo ale koženne nie pretože je to v lete nachvilku prijemne ale potom sa pri tom strašne poti a lepi sa to na telo:D

tohle je original vnitřek GTI za priplatek!!!!!! Kuže je cajk..je to strasne prijemne...kuze by se mela kombinovat s klimou nebo aspon s foliemi podle mne:)

Odesláno

sorry ale ja by osm ju enchcel asi vobec teda jedine s tou klimou ale s foliami je to aj tak blbe :D kedže na slovensku nesmieme mať na predných oknak žiadnu foliu ani 100%presvitnu len an zadnych možu byť

Odesláno
Původně zaslal: winco

sorry ale ja by osm ju enchcel asi vobec teda jedine s tou klimou ale s foliami je to aj tak blbe :D kedže na slovensku nesmieme mať na predných oknak žiadnu foliu ani 100%presvitnu len an zadnych možu byť

tak vim žer na slovensku su cajti koko*ti pac to tam mam kousek.....

mne tam chteli dat pokutu za vyfuk dementi..ze pry ho mam vykuchany:-D

Odesláno

Nie, niesu kkti, to je urazka toho slova, nasi super strazci zakona nemaju pomenovanie, clovek si nemoze na auto dat ani deflektory aby sa nebal ze nejaky chuj sa na nom povozi, curaci:grr

Kazdopadne ako pokracuje kozenkovanie, neviem sa dockat vysledku:aut

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Nie, niesu kkti, to je urazka toho slova, nasi super strazci zakona nemaju pomenovanie, clovek si nemoze na auto dat ani deflektory aby sa nebal ze nejaky chuj sa na nom povozi, curaci:grr

Kazdopadne ako pokracuje kozenkovanie, neviem sa dockat vysledku:aut

tedka sem mel hafec prace...dneska jedu pro litr chemoprenu a budu dodelavat..do vikendu to snad bude hotove krom stropnice a koberce:)

Odesláno

btw....jinak vasi cajti sou fakt hrozní co sem slyšel..mne zachranilo jen to ze sem byl z česka a mel sem sebou jen registraci vozidla...

ale co naplat.u nas se taky najde kdejaky debil..kamarad dostal tedka pokutu 500 za 3 bodove pasy schrot:bojim

Odesláno
Původně zaslal: wooody

a ještě maj ečkovou homologaci....... njn sou to blbci a lukáš nevěděl že sou homologovany....... už to ví:super:super

ja sem se upe smal..dobr mu tak mel to vedet...ale je asi jasne ze kdyz mam šroty tak maj hologaci

Odesláno

Ja som dnes urobil ciernou kozenkou predne stlpiky podla tvojho vzoru:aut ... musim povedat, ze to slo rychlo a vyspledok je super, uplne to ten interier zmenilo, asi urobim aj zadne stlpiky:super

Dnes som nefotil, zajtra nahodim fotky do mojho vlakna:papa

Kazdopadne, diky za inspiration, dufam ze nevadi ze som to od teba okukal:D

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Ja som dnes urobil ciernou kozenkou predne stlpiky podla tvojho vzoru:aut ... musim povedat, ze to slo rychlo a vyspledok je super, uplne to ten interier zmenilo, asi urobim aj zadne stlpiky:super

Dnes som nefotil, zajtra nahodim fotky do mojho vlakna:papa

Kazdopadne, diky za inspiration, dufam ze nevadi ze som to od teba okukal:D

nevadi...pokud sem inspiroval sem rad,,aspon nekdo muj napad vyuzije:):potlesk

Odesláno

tak predni sedacky sou hotove...zitra po praci snad zbyde cas dodelat zadni tapecy a koberečky..protoze ty puvodni to maji za sebou:)))))

post-0-14109610099936_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...