Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jo tak to ta škodovka dopadla hezky:D a interier sa mi lubi ten stary ale to jedine keby celu 206 máš čiernu z vonku ale k tej oranžovej sa mi to ozaj nehodi, ja rozmýšlma že tie tapeci či ako sa to vola dam červene ale musel by som zohnať koženku bo nemám tolko:D

Odesláno
Původně zaslal: Geri007

Rejty: tu skodovku mela holcina, ne??? tu tvoji modrou.. to je pritelkyne??

tu skodovku mela moja kamaradka...ja jsem ji koupil a udelal celou znova..pac lak byl v hroznem stavu,,i ta technicka stranka stala za ho**o.....a pak sla z domu..:-D

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: wooody

Hale nekasles na to auto posledni dobou? Uz dlouho tu nic nebylo.....

nekaslu kamarade.....dneska sem vysolil 10tisic za vymenu silentbloku na prednich ramenech,nove kotouce a desky na zadni naprave,geometrii a 2 gumy na předek...takže sem co..:-D bez penez:D na konci zaří bude s 206 malinke překvápko:roker

jo na šáde se maká furt,jen to jde strasne pomalu...natažena střecha kytem,kytuji se bodykit,ja sem brousil gumoasfalt z podlahy..je toho mrte,ale nic co by zatim stálo za fotky:/

Odesláno

prosim o pomoc..jedna se o informace o kolech Compomotive TH Mono...!!!!!!!!!!!! nejsem schopny nejak neco o nich vykoumat..tu hodim fptp c to je za krasavce..jinak autí je opet ve 100% stavu!zaplatpanbu:)

nevedeli byste kde je sehnat?

post-0-14109609570188_thumb.jpg

Odesláno

A kdo si myslíte,že vyrábí pro Schmidt model TH-Line.......:mrk,tohle sice TH-liny zrovna nejsou,ale je to nádhera

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Compomotive-TH-8x17-Motorsport-Alloy-wheels_W0QQitemZ250275605626QQcmdZViewItemQQptZUK_CarParts_Acc_Wheels_tyres_Trims_Car_Rims_ET?hash=item3a4596ac7a&_trksid=p3286.c0.m14

Schmidt vyrábí pouze límce na vícedílný kola.

[upravil dne 8/9/09 marty777]

Odesláno
Původně zaslal: winco

interier už máš hotovy??? a čo tam všetko prerabaš ak ešte nie je??

jop objednal sem koženku a ta stale nepřišla..zjistil sem,že s červenym flokem sem šlápl vedle,,ale co...človek se nekdy sekne.....

dneska sem byl v lakovne a jen čekam, kdy si na mne udelaji čas s překvápkem pro vás:):):roker

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Že by šla konečně maska a lišty do laku?:D

jop jen zlomek prací co se bude dít kamarade:):-) bude toho více:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...