Rejty Odesláno 20. červenec 2009 Autor Odesláno 20. červenec 2009 tak takhle by to melo vypadat az to dodelam..jedu do obi pro spreje:-D Citovat
Boulik Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 tak at ti to klapne to svetlo se mi libi Citovat
Schreek Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Rejty: Hodně zdaru, taky jsem se s tim patlal a výsledek stál za h.... o Každopádně tyhle světla sou na aukru asi za dvojku, taky nevim jestli by se Ti spíš nevyplatilo je koupit než se s tim patlat Citovat
Rejty Odesláno 20. červenec 2009 Autor Odesláno 20. červenec 2009 Původně zaslal: Schreek Rejty: Hodně zdaru, taky jsem se s tim patlal a výsledek stál za h.... o Každopádně tyhle světla sou na aukru asi za dvojku, taky nevim jestli by se Ti spíš nevyplatilo je koupit než se s tim patlat mno po dnesni zkousce co sem chtel rozdelat a ty svetla.tak na to seru!!nejde to:-D koupil jsem spreje a delam na motorovem prostoru:) Citovat
Rejty Odesláno 20. červenec 2009 Autor Odesláno 20. červenec 2009 takže dneska..maska a jeden plastik v motoru na zkousku..ale posral sem to...na jedne strane mne stekkla barva:((((sem moc pospichal mno:( Citovat
Rejty Odesláno 20. červenec 2009 Autor Odesláno 20. červenec 2009 dnesni den..ladili sme muziku v Cliu na Panenčák:)))))tady jen fotka kamaradovi karky z klubu:) Citovat
Rejty Odesláno 22. červenec 2009 Autor Odesláno 22. červenec 2009 takze zatim hotovo..na panenčak vic nestihnu:-Dpak se dodela zbytek:-D Citovat
Rejty Odesláno 22. červenec 2009 Autor Odesláno 22. červenec 2009 všechno co tam vidite z plastu pujde do bežove....předni čelo,sání od klapky k hlavě(klapka prinde vylestit,ale až se mne bude chtit:-D)pak nadobka na servo,vstřikovací rampa, motorovy prostor a kapota se bude lakovat v zime...podotykam že to není upe 100%,protože sem to dělal já,ale nějak naučit se to musim,na jednom miste na velkem deklu mne to steklo a nejvic mne nasralo to ze se na to prilepily asi 4 mouchy:( Citovat
309GT Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Je to zajímavý To pojedeš na Panenčák s nezbroušenou maskou? Citovat
wooody Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 no čekal sem to horší hele....... a co všichni máte s tou krémovou???? že by bylo celý low&slow v krémový????? ty standa radek došky........ i když mě se to osobně taky líbí:D Citovat
Rejty Odesláno 22. červenec 2009 Autor Odesláno 22. červenec 2009 Původně zaslal: 309GT Je to zajímavý To pojedeš na Panenčák s nezbroušenou maskou? ani mne nehne..hnedka zotra po praci ji du brousit,,dneska sem uz an to sral Citovat
Rejty Odesláno 22. červenec 2009 Autor Odesláno 22. červenec 2009 Původně zaslal: wooody no čekal sem to horší hele....... a co všichni máte s tou krémovou???? že by bylo celý low&slow v krémový????? ty standa radek došky........ i když mě se to osobně taky líbí:D řekni mi barvu krom oranžové a bilé,co se hodi k moji barvě???? jaka? žádná:-D a jeste to neni hotovy voe:-D:potlesk [upravil dne 22/7/09 Rejty] Citovat
Rejty Odesláno 27. červenec 2009 Autor Odesláno 27. červenec 2009 Doškyho clio..na Emme naměřeno 137,2 db:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.