Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rejty: Hodně zdaru, taky jsem se s tim patlal a výsledek stál za h.... o :bojim Každopádně tyhle světla sou na aukru asi za dvojku, taky nevim jestli by se Ti spíš nevyplatilo je koupit než se s tim patlat :xvul

Odesláno
Původně zaslal: Schreek

Rejty: Hodně zdaru, taky jsem se s tim patlal a výsledek stál za h.... o :bojim Každopádně tyhle světla sou na aukru asi za dvojku, taky nevim jestli by se Ti spíš nevyplatilo je koupit než se s tim patlat :xvul

mno po dnesni zkousce co sem chtel rozdelat a ty svetla.tak na to seru!!nejde to:-D koupil jsem spreje a delam na motorovem prostoru:)

Odesláno

takže dneska..maska a jeden plastik v motoru na zkousku..ale posral sem to...na jedne strane mne stekkla barva:((((sem moc pospichal mno:(

post-0-14109608451148_thumb.jpg

Odesláno

všechno co tam vidite z plastu pujde do bežove....předni čelo,sání od klapky k hlavě(klapka prinde vylestit,ale až se mne bude chtit:-D)pak nadobka na servo,vstřikovací rampa, motorovy prostor a kapota se bude lakovat v zime...podotykam že to není upe 100%,protože sem to dělal já,ale nějak naučit se to musim,na jednom miste na velkem deklu mne to steklo a nejvic mne nasralo to ze se na to prilepily asi 4 mouchy:(

Odesláno

no čekal sem to horší hele....... a co všichni máte s tou krémovou???? že by bylo celý low&slow v krémový????? ty standa radek došky........ i když mě se to osobně taky líbí:D:D

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Je to zajímavý:super To pojedeš na Panenčák s nezbroušenou maskou?:D

ani mne nehne..hnedka zotra po praci ji du brousit,,dneska sem uz an to sral

Odesláno
Původně zaslal: wooody

no čekal sem to horší hele....... a co všichni máte s tou krémovou???? že by bylo celý low&slow v krémový????? ty standa radek došky........ i když mě se to osobně taky líbí:D:D

řekni mi barvu krom oranžové a bilé,co se hodi k moji barvě???? jaka? žádná:-D a jeste to neni hotovy voe:-D:potlesk

[upravil dne 22/7/09 Rejty]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...