Rejty Odesláno 25. červen 2009 Autor Odesláno 25. červen 2009 ja bych gumy mel....jedny se u nas valej....ale 225/40 17\":D Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 Tak to do těch kol moc dát nechceš.Na ty gumy by si musel mít šířku aspoň 8\" nebo spíš 8,5\" a to by už jízdní vlastnosti byly totálně v prdeli.Radši bych pošetřil a do těch kol zainvestoval víc ať to pak vypadá Citovat
Rejty Odesláno 28. červen 2009 Autor Odesláno 28. červen 2009 na gumy srat,ty si vzdycky poresim vymennym obchodem:) nevim mne se libi kola jako Tomason TN1..Schmidt retro.....Allesio california(turbiny),pak třeba jeste Keskin KT1,KT9......a takove kola..ja to budu řesit az po dovolene..bude jasno kolik sem utratil:-D Citovat
wooody Odesláno 18. červenec 2009 Odesláno 18. červenec 2009 pánové nepořádáte tu nějaký závody????? my?? neeeeeeeeeee....:D:D Citovat
MALE FROG Odesláno 18. červenec 2009 Odesláno 18. červenec 2009 Hoj mám dotaz kde jsi koupil tu žlutou folii co mas na mlhach? Hledal sem v nejakych motoshopech a nic sem nenasel dikec... Citovat
Lentilka Odesláno 18. červenec 2009 Odesláno 18. červenec 2009 myslim na elektrony.cz ti seženou typovej list skoro ke všem kolum... teda myslim, zkus se poptat Citovat
Rejty Odesláno 18. červenec 2009 Autor Odesláno 18. červenec 2009 WOOODY: my? nee? hen hen..ty už se asi nevrátí co? Myslim že ne...hen:-D Citovat
Rejty Odesláno 18. červenec 2009 Autor Odesláno 18. červenec 2009 Původně zaslal: MALE FROG Hoj mám dotaz kde jsi koupil tu žlutou folii co mas na mlhach? Hledal sem v nejakych motoshopech a nic sem nenasel dikec... prave je z jednoho motoshopu,ale nevim z kereho..ta folie stala 500...... najdu to:) Citovat
Rejty Odesláno 18. červenec 2009 Autor Odesláno 18. červenec 2009 ROZHODL JSEM SE PRO KOLA TSW ROCKET 17\" !!!!!!!! [upravil dne 19/7/09 Rejty] Citovat
MALE FROG Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 moc pěkná kolečka taky se mi líbí... Citovat
Rejty Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 tak konečne nalepka naší party:)kdo pozná co je špatně?:-d:D Citovat
Rejty Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 jAK ROZLEPIM PŘEDNÍ PLASTOVE SVĚTLA..chci vnitřky nastříkat na černo....a nevim jak to mam rozlepit..pls poradte diky:) Citovat
wooody Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 řek bych že je špatně to slow....... a jinak kde si ji vzal????????? a nechal si mi udělat taky jak sem tě prosil??? Citovat
wooody Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 Původně zaslal: Rejty jAK ROZLEPIM PŘEDNÍ PLASTOVE SVĚTLA..chci vnitřky nastříkat na černo....a nevim jak to mam rozlepit..pls poradte diky:) to ti nebude svitit kamo kdyz je vemes cely nacerno, bud jenom ramecky nebo tam dat cocky ale cely paraboli je picovina......... jinak vem horkovzdusky a pomlu sroubovakem to lepidlo oddelavej...... ale bacha at se ti nezkrouti ten plast pres svetla Citovat
Rejty Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 Původně zaslal: wooody Původně zaslal: Rejty jAK ROZLEPIM PŘEDNÍ PLASTOVE SVĚTLA..chci vnitřky nastříkat na černo....a nevim jak to mam rozlepit..pls poradte diky:) to ti nebude svitit kamo kdyz je vemes cely nacerno, bud jenom ramecky nebo tam dat cocky ale cely paraboli je picovina......... jinak vem horkovzdusky a pomlu sroubovakem to lepidlo oddelavej...... ale bacha at se ti nezkrouti ten plast pres svetla ty voeee woodas,nejsem vůl:-D:potlesk jasny že nebudu stříkat paraboly:) jen ramečky kolem..hodim sem fotky jak vypadaj ty svetla pak.... Citovat
Rejty Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 tady je rozdil v tech svetel..vpravo je original co mam ja...vlevo sou svetla od TYC(ktere stojija mimochodem 5000,- coz nejsu magor abych to za to dal:-D Citovat
wooody Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 jo tak to potom jo.... no ja jen aby..... vsak zname sve lidi....... a co ta samolepka??? Citovat
Rejty Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 Původně zaslal: wooody jo tak to potom jo.... no ja jen aby..... vsak zname sve lidi....... a co ta samolepka??? Má jí standa....ale jel dneska do Italie:) Citovat
wooody Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 to je kus kokota a kdy se vrati?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.