Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže dnes konečně přidělány tapecy na tvrdo..žádne lepidlo a tak...podložka + samořezny šroub a je to 100% lepsí:))) brzo se dam do C sloupků a sedaček at to mam komplet a pak konečně exteriér...černá střecha s nápisem a nový podvozek..ale to tak za půl roku:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

peknej prcek..malej rejty? Jinak tapecy jsem taky predelaval a samořez to řeší velmi dobře potom co mi to vzadu cely vypadlo a jen se to tak houpalo

Odesláno

38 kč na litr... pri spotřebě 7,5-9 litrů na 100 km je hrozny....do Zdib jezdim zatim dieslem..ale ne na vecnost..mam pucenou 205 18 D a supr..3,8-4,3 to žere:)

Nene to není malej Rejty

[upravil dne 6/9/12 14:46 od Rejty]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže aby to neumřelo..tak máme nově vyměněné ramena a ještě zbývají čepy řízení....na jako ro ramen koupim powerflexy a chystáme se na zimu:)

Odesláno

mam od Meyle HD..powerflech právě začal dělat...přemýšlím že bych přešel na 16\" kola..líbí se mi OZ ultralegherry:) ve stříbrné by byli supr:P

Odesláno

Taky mám Meyle no. Zatim cajk;) Jinak ultry jsou supr no. I v 16\" jsou fakt lehoučký. A 17\" už nechceš jo? Vypadalo by to líp. Ale zase otázka, jestli chceš aby auto vypadalo nebo fungovalo;)

Odesláno

mno 17\" to s lehkejma kolama bude taky fungovat:) není proste na sedemnáctky:))) ale uvidíme příští rok:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...