Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A jak jsi klasicky odvzdusnoval? Od nejdelší dráhy až na konec? A když jsi to dodělal, pořád jsi měl v systému bublinky, nebo už tekla jen nová kapalina?

Odesláno

Tak jsem opravil vuli v řízení..byl povoleny šroub na sloupku od volantu:D:D:D

mno taky sem strhal tu černou folii na dveřích, už byla popraskana,tak to zatim radsi necham takhle...vypadá to 100x lip(ale zas to polepim folii. Nechal sem u souseda spravit masku(o5 zavařit),protoze sem to svoji nesikovnosti prasknul.

Opravil jsem osvetlení SPZ vzadu,takze to zas sviti. Dokonce sem dal i zarovicky dopredu(oranzovy:D) Zbyl mi Dynamat ze dveří,tak sem ten kus placnul do kufru,pak to nekdy doplnim aby mi zvuk z vyfuku nepronikal tolik do auta. A taky jsem od Antarise nainstaloval KN filtr:) diky chlape:)

nejake foto:

přední obrysovky:)

http://rejty206.rajce.idnes.cz/252CANON#IMG_9358.jpg

dveře před:

http://rejty206.rajce.idnes.cz/252CANON#IMG_9352.jpg

dveřer po:

http://rejty206.rajce.idnes.cz/252CANON#IMG_9351.jpg

Odesláno

Ty oranžový obrysovky jsou parádní, taky je nějákej te pátek mám oranžový alá US style :D...

Jinak s tím odhlučnením výfuku je to běh na dlouhou trať...je to zralý na vylepení celýho auta. Já mám kufr stříknutej takovou \"gumovou\" barvou a rozdíl je minimální ;) Ikdyž by to mělo odhlučňovat...:roll

Odesláno

mne to jen zbylo....ja to mam postaveny dobre aby se v tom jelo v 90 km a 120 km a vyfduk nebyl slyset:) se tesim az to nalakuju:)

Odesláno

já mám je koncovej průchozí, ve předu to jde ale když někdo sedí vzadu, tak nad 3000ot/min řvou, že jim zalíhaj uši :D

Jak máš ten výfuk udělanej ? :roll

Guest Kamik-N
Odesláno

Jupi uz se sklada bude fotoooo co kamarade az dojedu :-) Jinak ty cerny svetla zavidim :-) ja mam zluty parkovacky :-P Gombi diky me taky :-D

Odesláno

tak neni to 100% předni pohled..je to trochu ze šikma..ale i tak po 3 letech bez tužky v ruce dobre ne:D

Odesláno

jo a to kdybys videl když kreslim plány zahrad:D třeba 2x musim překreslit protože to mam ako dobytek:D:D:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ták jsem zas neco udelal,dostal jsem v práci výpověď,tak mám zatim mrtě času než něco najdu:)

Opravil jsem prohnutý práh,respektive tu nabodovanou stojnu.....

takhle to vypadalo:

294516_1946622307487_1300414492_31826975_2235659_n.jpg

tak jsem to pobouchal:D

420228_2843366565533_1300414492_32273770_630575870_n.jpg

a natřel černou v matu,to už jsem chtěl udělat dlouho:) a co??? není to vidět,takže záměr se povedl:)

419367_2843379565858_1300414492_32273775_1229023776_n.jpg

jeste sem vyměnil těsnění pod termostatem a EGR modulem,to se mi tu taky valelo 4 měsice,snad se přestane ztrácet voda:(

Odesláno

:-P si je leštil :D mi přijde že se lesknou víc než jsem je měl já na autě :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...