anyana2 Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 mam tři psy a do Cecil nesměl žádný z nich ani čuchnout .... do fábie se prostě nevejdeme, když potřebujeme někam jet komplet ..... takže pořízení pašíka nejlepší volba .... jestli se to někomu nelíbí a má potřebu mi krmit, jaká značka by byla lepší, tak s tim u mně nepochodí ...... auto musí splňovat moje potřeby a budu s tím jezdit příštích několik let ... a mně se líbí a jsem naprosto spokojená ..... prošlo mi rukama už dost aut, měla jsem tu čest i s autama, které se běžnému uživateli moc do rukou nedostanou ..... a jsem realista .... potřebuju auto, co mi nesežere - garanční prohlídky a pogaranční servis ... dostupnost dílů (v mnohém shoda se škodou) .... kdyby bylo víc peněz a možností řešila bych třílitrovou audi v ropě ... kdyby nebyli psi a nemusela řešit desítky tisíc za garance, řešila bych nového mercedesa třílitr E ve 4matic ....... ale člověk nemůže mít vše a tak je dobré zvolit takovou variantu, která nebude po roce mrzet Citovat
Boso Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Ee anyano to nebolo v zlom.. Nemam potrebu Ti diktovat co si mas ci nemas kupit, ak si ma tak pochopila. Tvoje prachy, Tvoja volba, respect Cele co som tym chcel povedat, ze Cecilka ma brala, bol a je to fakt kus. VW nemusim a nijak sa tym netajim. Pisal som ze zo 4koliek by som si OSOBNE vybral subo, lebo mi proste sadlo. A ked uz sa bavime o rope, boxer diesel, tiez nie je na zahodenie, protibezne piesty a uplne inak koncipovany motor, tazisko polozene nizko na lezato ma svoje caro Aj ked uznavam, viezol som sa na naprsanej nemeckej dialnici v novej A6 s trojlitrovym dieselom a dal by som si povedat.. Co ten motor predvadzal a ako to auto sedelo.. Out of my range financne momentalne.. Citovat
.mycTD Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 añana: combi 4x4... ale jo, oproti Defenderu tam urcity posun v eleganci je Citovat
anyana2 Odesláno 8. leden 2010 Autor Odesláno 8. leden 2010 Boso: neboj se, nevrčím na Tebe, jsem naprosto v klídku a konstatuju, že mam vlastní názor .mycTD : tsss ... máš snad něco proti Šemíkovi ? :-D ...... ten ted už zase jezdí po Praze, byl jen jako zástava na půjčené prášulky, ale skoro zůstal ........ v Brně jsem měla na finále Nissana Navaru pick up a měl jsi v tom vidět Geri s těma jejíma sto padesáti cenťákama na vejšku :-D.... ale s pášou je větší sranda na sněhu, dá se krááásně utrhnout a povodit do zatáček .. jen škoda té elektronické ruční brzdy, klasika mi chybí moooc Citovat
Sobol Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 prosím Tě anyano.. nemůžu sehnat ten duplex výfuk co jsi měla na autě.. na kolik vyšel a kde jsi ho koupila.. díky .. Citovat
anyana2 Odesláno 17. leden 2010 Autor Odesláno 17. leden 2010 Sobol: Musketier nemá zastoupení v ČR .... ten duplex je od Musketier k bodykitu ..... samotnej vyjde 17tis bez dopravy ... s dopravou tak 20tis [upravil dne 17.1.2010 anyana2] Citovat
anyana2 Odesláno 17. leden 2010 Autor Odesláno 17. leden 2010 antal: no divoška moc ne .... teď marodim a pomalu mezi tim slejzá sníh si vůbec neužiju zimu s autem Citovat
anyana2 Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 jen tak pro zajímavost ..... sníh slezl .. ale tak asfalt taky ujde Citovat
mr.SM Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 No taha ti to krasne. Jsem zvedavej jak ti to dopadne s upravami. A co 207, uz ji nekdo koupil, nebo ee. Snad se dostane do dobrych rukou... Citovat
antal Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Ešte mi povedz že si v tom aute na videu bola ty a... Citovat
mr.SM Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 No ja si myslimm ze Hej, že to bola Anyana. Proc ne? Mala zena v silnym aute - tot nadherna kombinace a kor kdyz to za volantem umi... Citovat
anyana2 Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 jj byla jsem to já a točila Geri ... příště musíme někam na sníh (snad ještě nějaký čerstvý napadne) a natočím pak i ji jak vodí 306tku (a že je fakt na co koukat) ...... jsem maximálně spokojená, je krásný, jak se ten kolos chová a přerozděluje si sílu mezi nápravami ... tohle autí mi bude hoodně dlouho bavit .. prostě tahle 4kolka v kombi je mazlik a pracant zároveň .... jestli se dostanu ještě někam na sníh, tak pak dodám videa Cecilku mam pořád, prodej nehrotím, až to bude tak to bude ... když by zůstala, tak ji možná ještě přestavím Citovat
Sobol Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 no krásně to jezdí to je pravda... luxusní autko.. Citovat
antal Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 ...a že vraj divoška moc nééé.Si prvá ženska o ktorej viem že sa takto baví. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.