Guest Hanci Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Zdravim Peugeotaci!! Kupil som auto Peugeot 2.0 HDI r.v.2000 a chcem sa vas opitat co na nom vymenit zatial mam v plane toto: Olej , olejovy filter Vzduchovy filter (uz vymenene) rozvody klinovy remen doplnit klimu co by bolo este dobre vymenit?? PS: Ake su tam este remene okrem klinoveho ktore by bolo dobre vymenit?? D. za odpoved. Citovat
MatrixChose Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Nenapsal jsi jakej Peugeot Ale jinak jako u všeho, není tam klíňák, ale mikrodrážka (mikrořemen). Pokud klima chodí, nechal bych ji jak je. Vyměnil bych olej v převodovce, prošel žhavičky, podvozek - stabilizační tyčky, kulový a rejdový čepy, kotouče a desky. Prostě klasický spotřební věci. Ostatní mě jistě doplní. Jinak Vítej v klubu Citovat
Guest Hanci Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 No mam to v podpise je to Peugeot 406 2.0HDI r.v.2000 , sedan. Klima praveze len syci takze asi doplnit napln. Gulove , zvysle capy chcem vlastne tiez menit a este sa chcem opytat na posilovac ked stojim na mieste tak ide dos tazko , ale zistil som ze ked motor vytocim na 2.5 - 3000 otacok tak ide lahsie zeby nejake cerpadlo alebo remen?? Tej servo gebuziny je tam po max. A dakujem za privitanie [upravil dne 17/5/09 Hanci] [upravil dne 17/5/09 Hanci] [upravil dne 17/5/09 Hanci] Citovat
MatrixChose Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Jo, nevšiml jsem si podpisu Asi náplň, ale tipoval bych to i na chladič nebo trubky, jentak to chladivo neuteče. Poznáš to podle kompresoru, jestli spíná nebo ne. A co se týče posilovače, tak to bude horní uložení předních tlumičů - klasická \"závada\" po 10 letech. Taky jsem je teď měnil (Monroe - cca 600,- za kus). Jeden byl monoblok rzi a v druhým ložisku byla tak třetina kuliček. Rozdíl po výměně ohromující Citovat
Guest Hanci Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Dik za tip s posilovacom , zajtra sa este ozvem zatial. Citovat
dolly1010 Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Mrkni do baterky, jestli v ní je voda Jinak vítej v klubu Citovat
Guest Hanci Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Tak dnes som bol na repas startera totizto nestartoval ako mal niekedy som musel lahko potukat s kladivom po starteri aby ho potocilo tak mi to dnes spravili. Vymenili uhliky tie povodne boli asi stvrtina z novych mozno aj menej , + vymena puzdier a este to premastili zrejme pastorok a ide to super na prvy tuk.Dokopy som cvakol 60 €. Co ma ale stve tak asi pred hodinou som isiel autom a zacalo mi cosi piskat od motora bolo to pocut hlavne ked som dal dolu okno moze to byt predzvest ze nieco odchadza??(turbo??) [upravil dne 18/5/09 Hanci] Citovat
pastorek Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 To pískanie je počuť pri zvyšovaní otáčok motora? Prípadne za studena? Potom by to mohol byť voľný remeň. Ak by sa menilo v závislosti na otáčkach motora tak zrejme niektoré ložisko. Citovat
punkac Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 turbo na volnoběh nepiští až tak od 2 tisíc otáček za minutu podívej se ještě na řemenici na klice - je to ta co drážkovým řemenem roztáčí alternátor, klimakompresor a servo je složená ze dvou částí mezi nima je kroužek z gumy, která po deseti letech ráda zpuchří a pak se nestačíš divit mě se stalo to, že předchozí majitel tu starou řemenici na 4 místech nabodoval CO svářečkou (nová stojí okolo 4000,-) a mě jak ve filmu z Chaplinem ta vnější část vyběhla z auta, kutálela se asi 15 metrů před autem a konec - moc veselý to nebylo, kdyby mi ten kokos řekl, hele chce to vyměnit.....ta jeho oprava mě vyšla o 3000,- více za odtah Citovat
Guest Hanci Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 Caute tak piskanie musim zaklopat tuk , tuk zmizlo , mozno to boli cvrckovia okolo auta lebo to bolo vcera vecer Co sa chcem ale opytat co je potrebne zakupit pri tej vymene rozvodov myslim komplet vsetky potrebne suciastky + vsetky remene ktore je potrebne kupit co su v aute vymenim asi vsetky, co su tam nech mam pokoj + to servo co sa tu riesilo co treba k tomu kupit ohladom toho vrchneho ulozenia prednych tlmicov. Dik moc za info. Citovat
punkac Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 měnil jsem na rozvodech: řemen, kladka, napínací kladka, vodní pumpa a na klice řemenici jinak ještě mikrodrážkovanej řemen, jeho napínací kladku (už měla vakl) a repase alternátoru (uhlíky,obě ložiska) co se týče řízení a náprav tak spodní svislý čepy a tyčky(kosti) stabilizátoru a ložisko horního uložení a čeká mě levý čep řízení a na zadní nápravě kosti co se snima šteluje geometrie Citovat
Guest Hanci Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Zdravim, tak dakujem za info ohladom dielov pri vymene rozvodov a remenov a mam na vas dve otazky. Co som to tu pisal o tom zvuku tak je to zas pocut ten zvuk by som prirovnal ked sa nieco toci a je to \'\'suche\'\' je to taky vrzgot , najviac je to pocut za jazdy v meste pri stiahnutom okne a mam pocit ze je to pri 2 tis. otackach ked mu pridam tak sa to akosi strati ,tak neviem co by to mohlo byt a ta druha otazka pri stojacom aute a volnobehu sa mi rucicka teploty hodila niekde na 110 stupnov , pri tom mi to piplo a na sekundu sa mi objavila ta velka stopka co je pri startovani a hned sa to vratilo do normalu tep. na 90 stupnov a urobilo mi to behom 5 min. minimalne 3 krat aj viac, auto bolo zahriate , pred tym som jazdil. Co to moze byt??? [upravil dne 21/5/09 Hanci] Citovat
punkac Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 hmm možná nějaké ložisko zkus si vzít dlouhou násadu na golu a přikládej to jedním koncem na alternátor blízko řemenice, posilovače řízení, klimatizace atd a druhý konec přilož k uchu a poslouchej jako doktor když poslouchá plíce, ale buď maximálně opatrný, ať se to nikam nezamotá pod řemen a nepřizabije tě to! to co popisuješ je buď špatný nebo zkorodovaný kontakt na čidle teploty jedno je modré a druhé myslím hnědé, jsou blízko palivovýho filtru nebo je čidlo špatné Citovat
Guest Hanci Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Nho to s tou golou radsej skusat nebudem akym sposobom sa to da este vyskusat? Rozmyslal som este streknut wd-cko do kazdeho kolieska ako je remen z lavej strany , ci to radsej nerobit? A este sa chcem opytat pri akych otackach by malo spravne zapinat turbo? Mam 66kw motor. A v meste pri ustalenej jazde (50 km/h) to drzat na akych otackach? Pocul som ze 2000 je take optimalne je to pravda? D. za odpoved. Citovat
Otan Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Původně zaslal: Hanci Caute tak piskanie musim zaklopat tuk , tuk zmizlo , mozno to boli cvrckovia okolo auta lebo to bolo vcera vecer Co sa chcem ale opytat co je potrebne zakupit pri tej vymene rozvodov myslim komplet vsetky potrebne suciastky + vsetky remene ktore je potrebne kupit co su v aute vymenim asi vsetky, co su tam nech mam pokoj + to servo co sa tu riesilo co treba k tomu kupit ohladom toho vrchneho ulozenia prednych tlmicov. Dik moc za info. Jde také zatukat - klop, klop. Citovat
Guest Hanci Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Super odpoved Ale fakt potrebujem poradit poradi niekto? V predoslom prispevku som sa vyjadril s cim by som poprosil pomoct + dnes ked bolo take teplo zase mi blbla ta teplota vody skocila na 110 hned potom na 90 a pri tom to piplo a cervena stopka blikla , radili ste mi tie cidla su dve ?? A kde sa presne nachadzaju???A ako ich skontrolovat ci su dobre?? A este ked dolejem vodu treba to odvzdusnit???Ci len pri vymene celej chlad. kvapaliny. [upravil dne 26/5/09 Hanci] Citovat
lubikpo Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Původně zaslal: Hanci Zdravim, tak dakujem za info ohladom dielov pri vymene rozvodov a remenov a mam na vas dve otazky. Co som to tu pisal o tom zvuku tak je to zas pocut ten zvuk by som prirovnal ked sa nieco toci a je to \'\'suche\'\' je to taky vrzgot , najviac je to pocut za jazdy v meste pri stiahnutom okne a mam pocit ze je to pri 2 tis. otackach ked mu pridam tak sa to akosi strati ,tak neviem co by to mohlo byt a ta druha otazka pri stojacom aute a volnobehu sa mi rucicka teploty hodila niekde na 110 stupnov , pri tom mi to piplo a na sekundu sa mi objavila ta velka stopka co je pri startovani a hned sa to vratilo do normalu tep. na 90 stupnov a urobilo mi to behom 5 min. minimalne 3 krat aj viac, auto bolo zahriate , pred tym som jazdil. Co to moze byt??? A to vrzganie je pocut na rovnej ceste, alebo len napr.: v zakrutach, dierach, nerovnostiach. Nemohlo by to byt nejaky silent blok ? [upravil dne 21/5/09 Hanci] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.