Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ja som ho kupoval ako jazdené ale ALARM je origo od výroby, a tak ako píše Přema je tam aj tlačítko na vypnutie čidla pre prípad ak v aute necháš napr. psa.

post-27076-14109614976765_thumb.jpg

Odesláno

Ano mam aj to tlacitko. Dal som si dorobit alarm koli poistke havarijnej. A tie senzory mam na stlpikoxh celneho okna.

Zeby to malo byt dotiahnute az k osvetleniu do tych malych dierok na stranach?? ( au tam take male koliecka ktore sa dalu vylupnut som si vsimol)

Odesláno

Ono to je natiahnute. Raz sa mi dokonca stalo ze mi padli kable zpod tapaciru pred tvar co to tam bolo len tak zastrcene.

Cize by sa to snad dalo dotiahnut a napasovat do tych otvorov. Musim sa nato pozriet.

Premo ty to mas ako urobene? Ak mas ties pohybove senzory( pre zaujimavost moju)

Odesláno

:D nemas joooooo finta je tam. Nechaj si ju pre seba.tak je to spravne :-D

Zajtra sa tam pozriem co sa tam skryva. Snad staci len to kolecko vylupnut azasunut senzor.

Premo offtopic otazka:

Da sa nejako aktivovat,alebo JE VOBEC moznost nejako prisvitit si pod nohy ale vo vnutry kabiny?? Na pedale napr?? Okrem nejakej rucnej lucrrny:D :D

Odesláno

Keď máš alarm dorábaní tak je to poriadku, nie na jednom aute som videl tie ultrazvukové čidlá na stĺpikoch vedľa čelného skla a ak sa nemýlim tak VW group ich montuje na tie stĺpiky.

Odesláno

Vidím že nejsem sám co tu dal vícekrát stejný příspěvek......dneska to forum jede fakt super......:roll:roll:roll mě se to podařilo po 10 minutách i vymazat.....to je výhra...teda

Odesláno

Takze nieje tam nijaka moznost okrem dorabky vlastnej. Myslel som nieco ako ma napr A6tka svieti tam vsade a vsecko. Na pedale ledka svieti( samozrejme len chvilu) aj vo vnutry na klucky a tak. Okej dorobit sa tam da rozne svietenie.

Ale nechajte tuto temu. Jedna sa tu o BT a telefon. Dakujem za info. Hehehe

Odesláno

Zeby to malo byt dotiahnute az k osvetleniu do tych malych dierok na stranach?? ( au tam take male koliecka ktore sa dalu vylupnut som si vsimol)

podla navodu origo dorabaneho alarmu maju byt tie snimace na stlpikoch celneho okna. Mas to spravne. Ja som tiez dorabal alram origo od pežó a tiez maju byt snimace umiestnene na stlpikoch.

V stropnom svetel to nedava zmysel nakolko snimace musia smerovat do zadneho priestporu auta a pri umiestneni v stropnej lampe by smerovali na bocne okan prednych dveri. Pokial sa nemylim v stropnej lampe je umiestneny mikrofon pre origo handsfree sadu, napriklad origo BT o ktorom je toto vlakno.

Zatial nikto neponuka a ani v ziadnej totalke sa mi ho nepodarilo zohnat. Nasiel som inzerat jedneho spaniela, ale nechcel mi to poslat ani za uhradu vopred.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...