Guest maniaksoft Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 Do Chorvatska jezdím každý rok. Vždy sem jel Felicií a jednou synovým Fordem Modeem. Pokaždé bez problému. Nyní vlastním asi 1 měsíc Peugeot SW 1.4 HDI. Sem zvědav jak to pažout zvládne. Má někdo skušenosti na delší cesty s tímto vozem ? Zdar a příjemnou dovču. Citovat
ozzy56 Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 :Dkdyž to jde s felicií--půjde to i pažoutem, ten diesel lehce udrží rychlost na dálnici--žádné řazení na 4 v kopci... [upravil dne 16/5/09 ozzy1956] Citovat
elton Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 čtyřikrát jsem jel chorvacko s 206sw 1,4hdi a můžu ti říct,že to byla paráda. Z Krku do Krnova na 3/4 nádrže. Super spotřeba, pohodlý a jízda. Jinak ti gratuluji k tak skvělému autu a moc dobrých km ti přeji. Citovat
Guest maniaksoft Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 OK dík. Ale v Mondeu se taky skvěle jelo. Akorát to trochu víc papalo. Jsem od Mladé Bol. a s Feldou jsem bral benzín v Hatích a pak až v Zadaru. Ale bylo to nadoraz. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.