Frenchman Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Zdravím, měl bych zase po dlouhé době dotaz - při chladném motoru mi i při velmi opatrném pouštění spojky skáče auto. Stačí dva km a vše je ok. Spojkovej válec mi už solidně hučí několik let. V čempak to bude? Díky moc! Citovat
Frenchman Odesláno 14. květen 2009 Autor Odesláno 14. květen 2009 Spojka neprokluzuje, jen zatraceně hučí, poslední rok už slušně. Jde mi o to, v čem to asi bude - lamela, válec? Citovat
Dundee Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Spojkovej válec? Ty máš hydraulickou spojku? Hučet bude buď ložisko spojky nebo převodovka samotná. Jinak bych to viděl na zkroucenej (nebo místama vyhřátej) přítlačák a trochu povolený některý nýty na lamele. Dělalo mi to do výměny úplně to samý (vydržela 347 tis. km a pak šla ven) TADY je vidět, jak vypadala;) [upravil dne 14/5/2009 Dundee] Citovat
Frenchman Odesláno 14. květen 2009 Autor Odesláno 14. květen 2009 Momentálně jsem pod vlivem flašky Fernetu, omluv omyl - válec = ložisko. ) Spojka má 201tis., i to beru za hrdinnej výkon. Zkrátka výměna už asi bude nutná... Citovat
ozzy56 Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 jestli víš určitě,že má 200 tisíc, tak bych neváhal a měnil...jinak to může být i tím, že je mastná--teče jedno z gufer-- na škodovce jsem s tím najel ještě 20 tisíc--ale jsou to nervy,ty studené rozjezdy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.