Daniel Chlapik Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Nemate nekdo zkusenosti s vrzanim ,,neceho\" pod volantem???Uz mi to leze na nervy,byl jsem s tim dnes v servisu a rekli mi ze nic nenasli:grr Citovat
marko306 Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 ako myslis pod volantom? Riadenie, plasty alebo pedale? Ako sa to prejavuje? Citovat
Sobol Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 no včera mi začalo taky něco vrzat..jakoby zleva zepředu.. ale přisuzuju to novým pružinám a geometrii .. ale když hýbu vlevo vpravo tak nic.. jen na mírných hrbolech to tak zavrže.. Citovat
Daniel Chlapik Odesláno 14. květen 2009 Autor Odesláno 14. květen 2009 Kdyz tocim volantem obcas to vrze jako by byl primo pod volantam nejaky papir a drel o ty plasty hned pod vencem volantu,ale nic nenasli Citovat
buga Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Původně zaslal: Daniel Chlapik Kdyz tocim volantem obcas to vrze jako by byl primo pod volantam nejaky papir a drel o ty plasty hned pod vencem volantu,ale nic nenasli a preco to nekuknes ty? das dole kryt okolo volantu, 2 torxy to tam drzia, dole Citovat
Daniel Chlapik Odesláno 14. květen 2009 Autor Odesláno 14. květen 2009 ja nad tim zacinam taky premyslet,kdo vi zda se tam vubec nekdo podival. Citovat
Mishanthrope Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Občas mi slabě vrže brzdový pedál, ale nějak to neřeším, většinou to přes rádio ani neslyším. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.