jozo11112 Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 poradte co moze byt z ukazovatelom stavu paliva.Rucicka padla na min...pricom v nadrzi je asi 50 percent paliva aky tam moze byt problem. Dik za radu Citovat
pastorek Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Vadný plavák v nádrži, kontakty na palivomeri, kontakt na prístrojovke .... Je toho viacej čo môže byť vadné. Treba ísť vylučovacou metódou. Citovat
denoo Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 ja si raz pamatam, ked som kupil este auto, som vypol 407 mu, ale pustil som si radio Rt3 , a nechal kluc v zapalovani, a natankoval som takmer plnu nadrz, a rucicka ostala pritom uplne dole, teda tak ako bolo pred tankovanim, (tankoval som cca 40 litrov) , najprv som nevedel, ale potom ma napadlo, tak som na druhej pumpe este trosku isiel dotankovat, kluc vytiahol, radio vypate, a uz potom naskocilo presne kolko je v nadrzi. Citovat
jozo11112 Odesláno 14. květen 2009 Autor Odesláno 14. květen 2009 ako sa dostanem k plavaku a ako vyberiem pristrojovku dik za navod Citovat
Zipík Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Plovák je jednoduchý.Pod zadní sedačkou za spolujezdcem je gumový kryt a pod ním je ukrytý pod plastem plovák.Přístrojovku si už nepamatuji ale tuším, že se jen vytáhla je tam jen nacvaklá....Podle mě to bude ale chyba plováku v nádrži.... [upravil dne 15.5.09 Zipík] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.