a.l.k.a Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 snad nekdo poradi.. prez zimu, kdyz auto delsi dobu stalo asi prirezly brzdy. nemohl jsem to rozjet a kdyz jsem vic seslapnul plyn tak se ozvala rana a od ty doby to cuka s volantem, plynem a i to tak cukave brzdi. jinak kotouce i desticky jsou v loni novy. napadl me urvanej brzdic ale vizualni kontrolou jsem na tom nic nezjistil. sice se to pomalu zlepsuje ale asi to bude na servis..?:-( Citovat
marko306 Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 pozry poriadne ci nemas odtlacok od oblozenia. Aj jemna ryha sa ti moze takto prejavovat. Zhod kotuc a tak pozri. Mozno je aj niekde prasklina alebo je nieco na oblozeni. Kotuce zvlnene asi nebudu ked vravis, ze sa to zlepsuje. Ono sa ti to pomaly asi obrusuje a tym sa to zlepsuje. Citovat
pastorek Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Takéto niečo sa stáva po dlhom státí. Malo by pomôcť prešmirglovanie kotúčov. Ak bola zatiahnutá ručná celú zimu tak to bude najskôr tam. Citovat
a.l.k.a Odesláno 13. květen 2009 Autor Odesláno 13. květen 2009 rucka nebyla, takovy blazen nejsem. je to na prednich kolech Citovat
a.l.k.a Odesláno 6. červen 2009 Autor Odesláno 6. červen 2009 tak jsem koukal a na kotoucich je videt obrys desticek, kdyz po tom prejedu prstem tak tam je jakoby patrny trosicku rozdil. jinak se to zase nepatrne zlepsilo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.