Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mohu poradit. U Peugeota jsem koupil střešní příčníky (jarní prohlídka = 20% sleva) 2400,- a od \"piccoly\" držáky kol jeden za 600,-. Vše uzamykatelný.

Odesláno

Zatím nevím. Mám to v garáži ještě všechno zabalený v krabicích, protože se bavím takovejma srandama, jako je kýblování země ze dvorka a písku zpátky, nebo výměna oken.

Odesláno

No ja si P vybral mimo jine i kvuli jeho vysce, takze mam obavy, ze rvat nahoru 4kola - 155cm vysoko,to zavani nejaky minimalne poskrabanym lakem.

Z jineho soudku - dle toho kyblovani soudim, ze ti nikdo dum na klic nestavi.

Odesláno

Taky jsem na to zvědav, jestli na to budu mít potřebnou kondici. Nerd bych dopdl jak jeden \"maňas\" z neváhej a toč. Zajížděl s autem do garáže i s kolama na střeše.

Odesláno

To jsem vůbec nemyslel na tebe. To byli nějací prdlí amerikáni (podle SPZ). Ale přiznání je polehčující okolnost, ale jestli se ti stalo doopravdy, tak tě upřímně lituju. Nejlepší je nemít garáž. S držákem vzadu nesmíš do garáže couvat.

Odesláno

musim se priznat, ze se mi jeste nepovedl a ani po tom netouzim, uvazuji o tom drzaku vzadu z hlediska spotreby, bezpecnoti a pohodli pri nakladani. Kdyz pojedu sam , tak drzak nepotrebuji , protoze kola mrsknu normalne do kufru. Vyhoda pezotka;)

Odesláno

Nojo break - pojízdný obývák. Můj Jean je krátký, s kolama dovnitř jsem to jsem ještě nezkoušel. Ale asi by se mi tam vešlo pří sklopených sedačkách vzadu.

Odesláno

Mas pravdu, ten zavazadlovy prostor je tady uplne perfektni, nalozis do nej zkompletovany gril, jidlo pro dvacet osob /a piti ovsem/, parada. Zkousel jsem si tam lehnout pri slozenych sedackach - taky dobry, nepotrebuju stan. Tedy pro dva .

Odesláno

Musím si dávat větší pozor na to, co píšu. Chtěl jsem napsat ugrilovaný. Kdyby existovala vůně ohně z ovocného dřeva s jemnou příměsí vepřového, kuřecího, nebo rybího, to by bylo. A ne ty nasládlý sračky od benzínek.

Odesláno

Stručně : jen někdy. Ale s tím střešním problémem, snad už to příští týden vyzkouším. Snad to nedopadne jako s těmi pruhy na střeše zevnitř.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...