Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zohnal som original vyhrievanie do 207

ma s tym niekto skusenosti? myslim dorabal to uz niekto?

ked sa do toho pustim, tak sem hodim aj postup prace :)

zaujimavostou bude ze mam RC sedadla, kdezto do klasickych sa da vyhrievanie aj zvlast kupit, decky... no RC sedadla sa bud kupuju celok uz s vyhrievanim alebo bez.. tak ci tak si myslim, ze by sa dalo dorobit, sak aj to skladali :P ci :myslim

zatial co som skusal je to ze odpojil zvazok pod sedadlom a napojil na novy, aby som odskusal ci funguje..

na moje prekvapko bolo nefunkcne..

poistka nad BSI, konkretne tam kde sa napaja diagnostika tak pod nim je jeden konektor a pod tym lezato je jeden zlty, tam sa strkaju poistky, je tam 5 pozicii:

36 37 38 39 a 40

na pozicii 39 mam poistku 20A, co je na vyhrievanie ale napr aj na tazne zariadenie..

dnes skusim napojit hlavny kabel znova a odmerat draty, konektory ci tam najdem 12V :)

neviem ci to moze byt v aktivacii cez pc, diagnostiku, ale zatial to viem tak ze nemalo by sa aktivovat zvlast vyhrievanie...

post-0-14109606879119_thumb.png

Odesláno
Původně zaslal: antal

naražal som na tu odbornu inštalaciu:P

sak su original, len napojis a ides :)

len akurat mi to nechce slapat :D:D

bud tam bude nieco chybne, alebo este nejaka finta je tam :)))

Odesláno

no tak dnes som sa dopracoval k tomu ze podla elektrickych schemach je na pozicii G39 poistka na vyhrievanie...

ale v manuali, v klasickej prirucke zas na G40 ma byt poistka na vyhrievanie a na G39 na HI-FI zosilovac...

:bojim

mam len poistku na pozicii G39, tak vecer pichneme na G40tku jednu 20A :) a uvidiiiime co sa zmeniiii

:myslim

Odesláno

takze, v prirucke co je pisane, ze G40 poistka je na vyhrievanie sedadiel, tak nie je pravda...

pretoze je to predsa pin G39 a G38 zosilovac HI-FI je uplne inde...

takze tak...

\"dobra prirucka\" :nevim

[upravil dne 16.5.2009 buga]

Odesláno

cez vikend odmerane vsetko... a vydrbol som so systemom :)

prepojil draty 4 a 3 na konektore

a stal sa zazrak vyhrievanie funguje...uz len dojst na to ze pin3 preco ma na multimetri po nastartovani auta 12V, co je sice tak ako ma byt, ale ziarovka s kostrou nesvieti.... pin 4 je stalych 12V od baterky, tam ziarovka svieti....

predsa nejaka konfiguracia cez diagnostiku ?

nevie o tom nikto nieco?? ci sa to fakt nema aktivovat, alebo nieco co k tomu patri??

schema:

(dufam pan Hnusoba mi neodsekne hlavu ze to tu zverejnim a servisaci potom nebudu mat pracu :P )

[upravil dne 18.5.2009 buga]

post-0-14109607005735_thumb.gif

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

ot a pod potah sedacky jsi to uz dostal? ja jen ze je to prece komplet prošite a jen tak to tm nepujde

jak ze prosite komplet?

myslis RC sedadla, nebo klasicke, klasicke Sobol tady rozdelaval..

a si myslim ze aj RC bude nejak dat... akurat podla mna ten molitan je prilepenej o potah... takze to budu muset opatrne sundat a pak decky a nalepit zpatky, neviem....

zatim jsem nerozdelal sedadlo...

kdyz nepujde, decky dam do klasickeho :)))

Odesláno

kebyze niekto to chce kupit priamo v peugeote ;)

p.s.

kabelovy zvazok pod sedadlami:

vodic: bocny airbag + vyhrievanie + signal.nezapnutych pasov

spolujazdec: bocny airbag + vyhrievanie + signal.nezapnutych pasov + senzor na spolujazdca (ci tam sedi na sedadle) :D

ovladac vyhrievania s podsvietenim

[upravil dne 19.5.2009 buga]

post-0-14109607010913_thumb.png

Odesláno

no tak skoro \"zaver\" je ten, ze sa vyhrievanie sedadla da cez diagnostiku deaktivovat (ochotny ujo mi to povedal v Peugeote v BA), cize tym padom aj aktivovat :)

takze uz len rozobrat RC sedadla :D a napojenie a aktivacia a je to :roker

[upravil dne 20.5.2009 buga]

Odesláno

no taakze dnes som vybral sedadlo vodica a trocha to kukol... molitan je nalepeny k alcantare.... cize fakt nejakym velmi opatrnym zazrakom, jemnym nahrievanim by sa dalo oddelit a tak dat medzi ne vyhrievaciu vlozku...

samotny molitan je sice 2cm hruby tak asi cez to by nepreniklo teplo... takze jedine rozobrat...

achjaj :nevim

Odesláno

no pokud je to přilepeno tak to určitě pak zase přilep zpátky.. tím že tam dáš topení tak uričtě každou vrstvu zvlašt přilep.. stačí jemnějším sprejem sinus live na lepení čalounění... Každopadně mysli na to že jakékoliv odtrhnutí z toho 2cm molitanu bude vidět v podobě důlku.. takž si dej majzla.. popřípadě bych použil nůž na koberce a jemně to odřezával..

Odesláno

hele samotna alcantara zo strany kde je lepena k molitanu je taka jemna, jak spongia alebo ako keby hubka bola z tej strany a je prilepena k molitanu

vcera som bol u jednych co robie calunictvo a lepidlo by bylo odtial a povedali ze jemne ohrievat ale sakra davat na to bacha...

a tak rozdelavat, dnes mozno hodim dajake foto ako to vyzera zhruba

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...