Losky Odesláno 13. květen 2009 Autor Odesláno 13. květen 2009 na zadní nápravu se většinou dává víc jak na předek, protože přední náprava je širší. Takže když předek 1cm, zadek tak 1,5-2cm Citovat
Makvej Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 tak som to pohladal a povodne je zadok o 1,6cm sirsi. A plati ze sirsi zadok=nachylnejsie k pretacaniu a sirsi predok=nachylnejsie k nedotacaniu? Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 ja nechal predek volny, jen jsem ho zpevnil vzperou tlumicu, do zadu jsem dal podlozky 15 mm a spokojenost, auto je rozkroceny stejne ve predu i vzadu (teda aspon mi to tak prijde) Obecne by to nemelo nicemu vadit, krom toho, ze podlozky zatezuji vice napravy, protoze se ti zmeni pomer teziste a taky je vetsi tlak na naboj kola. Kdyz bys daval nejaky vetsi podlozky tj. nad 3 cm, tak bych se uz skoro bal, ve predu bys mohl mit problemy pri vytoceni kol a i by to slo podle me hure Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.