Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ale tam je iny tvar pri tych novsich svetlach:(...thomas ich videl na 306 a pacia sa mu, ale facelift to auto zpredu dost zmenit, tak by bolo dost roboty ich tam napasovat:roll

...a co je to u teba rozumna cena za AE?

Odesláno

Nikoliv..... Videl jsem na predfaceliftovym modelu celistvy svetlomety a nebyly to angel eyes.... I kdyz angel eyes jsem na predfacelift taky videl. Me slo o to jestli nema nekdo nahodou tip, kde to u nas koupit

Odesláno

niekto to tu menil sa mi zda, ale ci robil nejake upravy. Viem ze minimalne kapota, predna maska a asi aj tie listy pod svetlami co su musia byt z faceliftu. A kde zohnat? Bud tuto, ked chlapci tuto z klubu nieco predavaju alebo vrakovisko.:)

[upravil dne 12/5/09 marko306]

Odesláno

Na téhle S16 vypadá všechno pěkně pokud se neplletu tak si sní byl na Fashion Cars v Mejtě že? mám jí nafocenou :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Speedy

Na téhle S16 vypadá všechno pěkně pokud se neplletu tak si sní byl na Fashion Cars v Mejtě že? mám jí nafocenou :mrk

Jo nepleteš se;)..byl jsem tam, byla to dobrá akcička, ale z Peugeot clubu jsem zahlíd jenom čakoma, a to už jsme zrovna odjížděli..Fotky říkáš jo? Docela by mě zajímaly:roker

Odesláno

Fotky sou ještě pořád na kartě zatim nemam nějak čas je vytřídit 306 sem vyděl asi 3

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak bych Vás chtěl poprosit o radu..... Respektive o Váš názor co spíš koupit. Už mi přišly nový blinkry, nový dveře mam daný do lakovny (koupil jsem Pažoutka s bouchnutejma dveřma u řidiče), ke konci měsíce jedu na dílnu rozebrat předek a opravit elektriku (respektive jí udělat tak jak má bejt když si s tim v AAA hlavu nelámou a dělaj prasárny) a teď se poohlížim po nějakejch těch Angel Eyes. Dám tu několik odkazů o čem jsem zatim uvažoval.

1) http://www.k-tuning.cz/3227/predni-svetla-s-2-angel-eyes-pro-peugeot-306-93-96-cerne.html

2) http://www.k-tuning.cz/429/predni-svetla-s-2-angel-eyes-pro-peugeot-306-93-96-chromove.html

3) http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-autostyle/predni-tuningove-svetlomety/predni-tuningove-lampy-cerne-s-angel-eyes-peugeot-s11090675

Osobně se mi nejvíc zamlouvaj designově ty první

[upravil dne 3/6/09 thomas007]

Odesláno

Problém je v tom, že když srovnám vzhled těch prvních a těch posledních tak jsou každý uplně jiný a ty první podle mě vypadaj spíš jako na pofaceliftovou verzi...... Nemá s nima někdo zkušenost?

Odesláno

Tie AE sa vyrabaju aj pre predfacelift a aj pre novsie modely, obrazky su casto ilustracne, rozhoduje to co je napisane v popise:papa

Odesláno

pro Qcko:

No mě trošku udivuje jejich text :

\"Technická specifikace a popis produktu je převzat od výrobce nebo od dovozce do ČR. Za případné chyby neneseme odpovědnost.\"

To mě trošku odrazuje od nákupu u nich

[upravil dne 4/6/09 thomas007]

Odesláno

No, to je pravda ze sa distancuju, ale podla mna nemas nic lahsie ako napisat im mail a vyzistit to, veci ako svetla moju obvykle skladom a taku zakladnu informaciu by mohli vediet poskytnut:roll

Hmm a nieco na tom bude, kukal som u nas a nenasiel som som ich nikde, iba na novsi model:myslim...

...a inak ak si myslite, ze matedrahe doplnky na auta, tak si pozrite ceny napr tu-->

ceny svetiel

[upravil dne 5.6.2009 Qcko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...