Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak já si počkám na 15 války a uvidíme jaká bude hojnost lvíčat do tý doby snad dobastlim motor a nasadim Angely :papa

Odesláno
Původně zaslal: Speedy

Tak já si počkám na 15 války a uvidíme jaká bude hojnost lvíčat do tý doby snad dobastlim motor a nasadim Angely :papa

jj po tyhle mojich první MV na dalši jedu nastopro pokud m do toho nevleze nic jinyho :-) tak co kdyby sme dali pro přište nejakej srazek pažotů z PCF přimo tam :-)

Odesláno

Já jsem se tam byla podívat, 600 je dost, ale jeli jsme ve dvou, takže se to dalo. Na místo si absolutně nemůžu stěžovat, parkovali jsme v Libovkách, takže supr :) Noc až na ten déšť taky supr, kalilo se až do rána.. Fotek mám zase asi 600, až to proberu tak vám sem hodím odkaz na nějaký výběr :papa

Odesláno

ten stankarum se nedivim, ze to maji drahe. Porotze plati cca 15 000 za vikend, tak si potrebuji vydelat.

Jinak j atam mam vstup zadarmu, a za benzin bych dal tak 200kila, kdbych necoural po letisiti nebo neplalil gumy. A stejne sme neječl, protoze mi to uz prijde o nicem. Mozna v srpnu tam pojedu, jeste uvidim

Ale je fakt ze spousta lidi rikalal ze to tam ted stalo za hovno.

Odesláno

No-nevím jestli to stálo za hovno,ale je pravda že tam bylo málo aut-převažoval tuzing-opravdovýho tuningu bylo míň než jindy,ale je to tak vždycky-v srpnu je tam mnohem víc těch libovek! :aut takže už se těším na srpen.......

odstraněna citace , pozor na porušování pravidelfora bod 6.

[upravil dne 17/5/09 Pe.Tr]

Odesláno

LOW & SLOW.......musime se nějak jmenovat:) parta usteckych kluku co maj káry proklatě nízko u asfaltu:D

To byla Hajnase...kamaráda alfička...tohle auto je skvely na luzkovou upravu..ac by clovek nerekl je to trídvirko:)moc se me libi:potlesk

odstraněna 3x citace !!!, pozor na porušování pravidel fora bod 6.

[upravil dne 17/5/09 Pe.Tr]

Odesláno

Tak ja byl posledni 3x v libovkach a vzdy to bylo tak ze v patek jsme tam byly sami a v sobotu jak se vstalo tak tam bylo aut po kokot a vecer to zas odjelo , ale letos jsme rikali ze na to serem a jdem zkusit taky neco jineho mimo libovky!!

Odesláno

razor: zastavim zamavám.skocim do cesty nebo placnu přes záda...predstavim se....následuje spolecne odejiti na pivko a mozna na neco ostrejsiho:-Dneni ceho se bat....kecat jde o vsem:-D:roker

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

razor: zastavim zamavám.skocim do cesty nebo placnu přes záda...predstavim se....následuje spolecne odejiti na pivko a mozna na neco ostrejsiho:-Dneni ceho se bat....kecat jde o vsem:-D:roker

Určitě si mě viděl taky-ty si byl u sprintů-u startu za plotem i s autem,a stál jsi u něj,a já jsme měl v ruce stativ s kamerou a určitě sem na tebe hrozně blbě čuměl :D,jenomže si pak nasednul do auta a zmizel jsi :papa příště se stavím :super

Odesláno

Takyj jsem si byl zajezdit sprinty :) akorad jsem vzdy jezdil v draze jakoby dovnitr letiste! 3 sprintiky jsem zajel a pak jsem uz nechtel radeji skadlit spojku :D

Odesláno

Taky jsem se tam byla podívat a řekla bych celkem povedená akcička.... táhli jsme to až do půl šestý do rána a v půl devátý už jsme byli zase na nohou..... :super

Odesláno

vy jste byli ti co tam řvali Mladááá Boleslav???to bych vas zabil:-D

razor.....tak to nevim..na me cumelo lidi a vetsinou blbe :P

Odesláno

razor: hlavne v cili sprintu moc nechapali:-)3x sem dojel prvni a jednou druhy:-D..pratele s octavkama a BMW nejak nepobral že ho dala 206..ale mel tam nejakou slabotinu:-D:P

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

razor: hlavne v cili sprintu moc nechapali:-)3x sem dojel prvni a jednou druhy:-D..pratele s octavkama a BMW nejak nepobral že ho dala 206..ale mel tam nejakou slabotinu:-D:P

Tak já jsem taky hooooodně spokojenej s coupátkem......

Dojel jsem jednou předposlední(trochu sem se netrefil do rychlosti-takže sem jel jenom na 1 , 2 ,a pak už jen neutral)

A pak už jsemm byl vždycky první až na jednu vyjímku-ňákej nabouchanej Civic-neměl ani kapotu a všude jen samý trubky-a hrozně hlasitě mu foukalo turbo....Tak ten mi ujel....Ale největší libovka-DAL JSEM NA PRDEL KAIPANOVI kterej měl 280koní :D:D:D

No a jinak vždycky první-takže já jsem byl v nebi.....(i když někdy se mnou jely hroznný plečky,takže někdy ani nebylo o čem,ale párkrát sem se i divil co všechno coupe dokáže nechat za sebou)

[upravil dne 18.5.2009 razor]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...