Guest Speedy Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Tak já si počkám na 15 války a uvidíme jaká bude hojnost lvíčat do tý doby snad dobastlim motor a nasadim Angely Citovat
xxxrastrxxx Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Původně zaslal: Speedy Tak já si počkám na 15 války a uvidíme jaká bude hojnost lvíčat do tý doby snad dobastlim motor a nasadim Angely jj po tyhle mojich první MV na dalši jedu nastopro pokud m do toho nevleze nic jinyho :-) tak co kdyby sme dali pro přište nejakej srazek pažotů z PCF přimo tam :-) Citovat
MALE FROG Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 LOW a SLOW? Tam se mi libila cerna alfa 145 :super:super odstraněna citace , pozor na porušování pravidelfora bod 6. [upravil dne 17/5/09 Pe.Tr] Citovat
Ivisek Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Já jsem se tam byla podívat, 600 je dost, ale jeli jsme ve dvou, takže se to dalo. Na místo si absolutně nemůžu stěžovat, parkovali jsme v Libovkách, takže supr Noc až na ten déšť taky supr, kalilo se až do rána.. Fotek mám zase asi 600, až to proberu tak vám sem hodím odkaz na nějaký výběr Citovat
Marlin Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 ten stankarum se nedivim, ze to maji drahe. Porotze plati cca 15 000 za vikend, tak si potrebuji vydelat. Jinak j atam mam vstup zadarmu, a za benzin bych dal tak 200kila, kdbych necoural po letisiti nebo neplalil gumy. A stejne sme neječl, protoze mi to uz prijde o nicem. Mozna v srpnu tam pojedu, jeste uvidim Ale je fakt ze spousta lidi rikalal ze to tam ted stalo za hovno. Citovat
razor Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 No-nevím jestli to stálo za hovno,ale je pravda že tam bylo málo aut-převažoval tuzing-opravdovýho tuningu bylo míň než jindy,ale je to tak vždycky-v srpnu je tam mnohem víc těch libovek! takže už se těším na srpen....... odstraněna citace , pozor na porušování pravidelfora bod 6. [upravil dne 17/5/09 Pe.Tr] Citovat
Rejty Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 LOW & SLOW.......musime se nějak jmenovat:) parta usteckych kluku co maj káry proklatě nízko u asfaltu:D To byla Hajnase...kamaráda alfička...tohle auto je skvely na luzkovou upravu..ac by clovek nerekl je to trídvirko:)moc se me libi:potlesk odstraněna 3x citace !!!, pozor na porušování pravidel fora bod 6. [upravil dne 17/5/09 Pe.Tr] Citovat
BiFF Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Tak ja byl posledni 3x v libovkach a vzdy to bylo tak ze v patek jsme tam byly sami a v sobotu jak se vstalo tak tam bylo aut po kokot a vecer to zas odjelo , ale letos jsme rikali ze na to serem a jdem zkusit taky neco jineho mimo libovky!! Citovat
Rejty Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 razor: zastavim zamavám.skocim do cesty nebo placnu přes záda...predstavim se....následuje spolecne odejiti na pivko a mozna na neco ostrejsiho:-Dneni ceho se bat....kecat jde o vsem:-D:roker Citovat
razor Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Původně zaslal: Rejty razor: zastavim zamavám.skocim do cesty nebo placnu přes záda...predstavim se....následuje spolecne odejiti na pivko a mozna na neco ostrejsiho:-Dneni ceho se bat....kecat jde o vsem:-D:roker Určitě si mě viděl taky-ty si byl u sprintů-u startu za plotem i s autem,a stál jsi u něj,a já jsme měl v ruce stativ s kamerou a určitě sem na tebe hrozně blbě čuměl ,jenomže si pak nasednul do auta a zmizel jsi příště se stavím Citovat
razor Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Příští války uděláme megastanovište PEUGEOT ONLY Citovat
Pata Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 koukam, ze vkusne upravenych aut jezdi jak safranu Citovat
BiFF Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Takyj jsem si byl zajezdit sprinty akorad jsem vzdy jezdil v draze jakoby dovnitr letiste! 3 sprintiky jsem zajel a pak jsem uz nechtel radeji skadlit spojku Citovat
KeiTynka Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Taky jsem se tam byla podívat a řekla bych celkem povedená akcička.... táhli jsme to až do půl šestý do rána a v půl devátý už jsme byli zase na nohou..... Citovat
Rejty Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 vy jste byli ti co tam řvali Mladááá Boleslav???to bych vas zabil:-D razor.....tak to nevim..na me cumelo lidi a vetsinou blbe Citovat
razor Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 razor.....tak to nevim..na me cumelo lidi a vetsinou blbe to je jasný Citovat
Rejty Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 razor: hlavne v cili sprintu moc nechapali:-)3x sem dojel prvni a jednou druhy:-D..pratele s octavkama a BMW nejak nepobral že ho dala 206..ale mel tam nejakou slabotinu:-D:P Citovat
razor Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Původně zaslal: Rejty razor: hlavne v cili sprintu moc nechapali:-)3x sem dojel prvni a jednou druhy:-D..pratele s octavkama a BMW nejak nepobral že ho dala 206..ale mel tam nejakou slabotinu:-D:P Tak já jsem taky hooooodně spokojenej s coupátkem...... Dojel jsem jednou předposlední(trochu sem se netrefil do rychlosti-takže sem jel jenom na 1 , 2 ,a pak už jen neutral) A pak už jsemm byl vždycky první až na jednu vyjímku-ňákej nabouchanej Civic-neměl ani kapotu a všude jen samý trubky-a hrozně hlasitě mu foukalo turbo....Tak ten mi ujel....Ale největší libovka-DAL JSEM NA PRDEL KAIPANOVI kterej měl 280koní :D:D No a jinak vždycky první-takže já jsem byl v nebi.....(i když někdy se mnou jely hroznný plečky,takže někdy ani nebylo o čem,ale párkrát sem se i divil co všechno coupe dokáže nechat za sebou) [upravil dne 18.5.2009 razor] Citovat
razor Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Btw-jakou jste měli cílovou rychlost ?? (podle tachometru) já měl 165km/h................ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.