Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

O budících a podsvětlení budíků je toho tady na foru moc, ale nikde jsem se nedočetl jaký typ žárovek pod budíky je. Nevíte to prosím někdo??? Případně i jaké žárovičky osvětlují kontrolky??? Díky

Odesláno

Ja mám právě v plánu si tyto žárovky vyměnit za diody, protože už mi snad půlka žárovek v palubce nesvíti. Je to tedy tady ta patice T5?

post-0-14109606763248_thumb.jpg

Odesláno

ci je to patica T5 ti nepoviem, lebo oznacenie nepoznam. Najlepsie bude ked vyberies tu ziarovecku a tak pojdes kupovat tie diody aby si porovnal velkost, ale myslim, ze ta dioda na tvojom obrazku by to aj mohla byt.

• O 4 týdny později...
Odesláno

zdar kdybych sehnal kaplicku s otackomerem s teplotou vody a oleje šlo by to namontovat na muj typ auta??a zvladl bych to namontovat sam nebo spiš nejaky servis dik za odpoved zdareCZ:)

Odesláno
Původně zaslal: Cardaaa

to jsem se chtěl taky zeptat...když mi nesvítí kontrolka air bagu myslíte že by to mohlo být jenom žárovkou??:myslim

Mohlo,teď je jen otázka co bude dělat když jí vyměníš,aby jí předchozí majitel nevyndal kvůli maskování jako se to v čechách běžně dělá:D
Odesláno

já mám auto z německa ae myslim že tam to je uplně to samí...takový lidi nechápu:bojim..když chci něco prodat tak to dám pořádně do kupy aby dobře bylo a ne poruchy jen maskovat.

Odesláno
Původně zaslal: Cardaaa

já mám auto z německa ae myslim že tam to je uplně to samí...takový lidi nechápu:bojim..když chci něco prodat tak to dám pořádně do kupy aby dobře bylo a ne poruchy jen maskovat.

Tyto lidé ,kteří se tím živí ví jak vše ošidit,každá ušetřená koruna dobrá .:grr S tím nic nenaděláš jen kupovat auto od prověřených prodejců .

Odesláno

a co teda ty budiky??nebo kdybych jsi koupil jenom otačkomer kam bych ho mel zapojit aby to šlo\\???ja jsi myslim ze by to stačilo na rozdelovač co?ale nevim jak to tam zapojit!a napadlo me nešlo by to zapojit na čidlo otaček??když ho mam vypojeny?

• O 6 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: Peta-k

a co teda ty budiky??nebo kdybych jsi koupil jenom otačkomer kam bych ho mel zapojit aby to šlo\\???ja jsi myslim ze by to stačilo na rozdelovač co?ale nevim jak to tam zapojit!a napadlo me nešlo by to zapojit na čidlo otaček??když ho mam vypojeny?

No hodne zalezi jaky mas typ, bo ja treba nemam vubec vyvedeny kabel na otacky, ale po par dnech hledani v elektrice sem nasel ze kabel je vyveden na konektor pod baterkou ale uz neni vyveden do palubovky. mam ale strach to rozpojit bo nevim v jakem to je stavu a nerad bych to rozmrsil uplne. Pokud vytahnes palubku ven tak na jednom z konektoru je sedy kabel 426 a ten by mel byt na otackomer, pak esce napajeni a zem. Ale fakt hodne zlezi na typu motoru!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...