Geri007 Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 takze jsem se konecne dostala k tem brzdam.. takze stav se ma tak ze: mam 147 kotouc prumer, system ATE trmeny se sponou ( jsem zjistila, ze jsou stejny, jako jsem mela na kadetovi..hih.. takze jim mame u kamarada v garazi asi 2 bo 3 pary.. na repas budou dobry:-))) ) a desky mam ty na prvnim obrazku na str. 1 ..tvarove.. jen rozmery jsou jeste 2 moznosti, ale typuju ze vetsi rozmer bude na vetsi kotouc a mensi budou na ty 147 :-D jinak jsem to cely rozebrala, vse vycistila, hejbe se vse tak, jak ma a zase slozila... a zda se, ze malej pokork tam je, ale zasadni problembude ve spatnejch deskach - mam tam nejaky ICER desky a duveru v to vubec nemam.. takze pujduo pryc. kotouc je jak novej - hodnoty ma krasny, takze ten jeste vydrzi... Citovat
Geri007 Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 btw. fotky z prace bych mela mit odpol, az mi je posle kamarad.. pak sem hodim... Citovat
vitin Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Tak blahopřeju k novým brzdám! Ale ten kotouč nebude 147 ale 247mm ne? To by bylo sakra malý... Já tam sháním zatím jen tu jednu ojetou desku, všechny ostatní jsou tak 5mm, takže to do podzimu ještě vydrží. Aspoň bude čas na pořádný Feroda. Já zase včera měnil solenoidy v automatu, dal to dohromady a těšil se jak to pofrčí no a ono to frčelo jen dozadu a to ještě na plný plyn, jinak se to nehlo. Hrůza. Obvolával jsem servisy na automaty a nikdo nevěděl co s tím. Tak jsem to rozebral a špekuloval, až jsem zjistil, že mi vyskočil řadící pístek s řadící páčky na hydraulickým bloku když jsem to tam dával, takže byl furt ve stejný poloze. Sice bych si nakopal, ale byla to úleva jak hrom. Tak jsem to hned napravil a to je, panečku, poježděníčko! Citovat
Geri007 Odesláno 21. květen 2009 Autor Odesláno 21. květen 2009 vitin: joo jasne 247, jsem se upsala:-D no pomalu se chystam na dasli upgrade motoru..hih.. je toho hodne a jde to pomalu.....ale apson je porad co delat.. Citovat
vitin Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 Copak ta práce člověka baví, ale těch peněz, co všechno stojí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.