Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čau. Já jedu určitě na Renocar,Fashion cars a Relax meeting. Rozmýšlím se jestli mám jet na Mimonské války,protože já nemusím mega srazy,ale ještě jsem tam nebyl. Já mám nejraději relax meeting :super

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Nos

Já mám nejraději relax meeting :super

:super Taky nemám rád srazy typu Mimoň a podobně,akorát lidí jako sr... ,všechno předražený a většinou převládá tuzing,na auta s laminátovýma radlicema v plniči a kolotoče nejsem zvědavej:D:D:D
Odesláno

klidně můžem,ale kdo se toho ujme?Já z časových důvodu asi nebudu mít na to čas....navíc moje organizační scopnosti jsou na bodu mrazu:D

Odesláno

sakra no tak chtel jsem to udelat minuly rok tak se toho asi ujmu co mam s vama delat :(:D

tak jsem si cetl pravidla a budu potrebovat fotky aut tech kteri pojedou nebo chcou vystavovat :) a pak s cim budu chtit pomoc tak je druhy bod pravidel :D

2) Při návrhu výstavní expozice se kluby musí vyvarovat všech lehce hořlavých materiálů. V úvahu nepřipadá seno, jemné dřevěné piliny nebo silně aromatické a hnojené kůry. Naopak lze použít papírové i textilní doplňky, pokud nebudou zasahovat do plochy pod vystavenými vozy. Kompletní seznam použitých materiálů musí být uveden v přihlášce.

Diky za pomoc a foto posilejte na muj E-mail ;) (volvik77@seznam.cz)

[upravil dne 29/3/10 volvik]

Odesláno

volvik: pokud bude třeba tak vam pak zapujčím auto :D ale pěknych aut je tu vic než dost takže na moje misto nezustane.

[upravil dne 29.3.2010 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

volvik: pokud bude třeba tak vam pak zapujčím auto :D ale pěknych aut je tu vic než dost takže na moje misto nezustane.

[upravil dne 29.3.2010 čakom]

Prosim te taky nemam zas tak hezke auto za pokus to stoji nebo ne??? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...