Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,loni zde pár lidí uvažovalo,že když by letos byla opět v TC kategorie Club scene že by do toho šli,byl by zájem nebo ne? Na letošní sezónu jsem ještě nenašel o ClubScene žádné informace,ale asi je to tím že je ještě brzo,ale nějaké informace se nachají získat z loňských pravidel (alespoň vo co gou:D)....viz http://www.tuningsalon.cz/program/club-scene/ Když jsem koukal na finále v Brně na auta některých clubů tak by asi šance byla,akorát by mě zajímalo jak tam mohli stát auta zaprášená,na sedačkách a koberečkách drobky že by se slepice nažrali:roll ale to je jiná debata:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Strejdakopec

já bych se přidal jestli stihnu dát auto do stavu kdy se s ním dá chlubit...zatím je to bohužel úplně na nic.....ale to se stejě ještě bude řešit potom ne?

Kdy potom?:myslim

Jinak jsme na tom stejně,přez zimu jsem stihl jen přeleštit kola:D

Odesláno

presne tak :( no nictak se musime domluvit tady :( ale bylo by nas asi dost verim tomu ze i jakub106gti by do toho sel pokud pojede a dalsich hodne lidi takze se muzeme urcite registrovat ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...