Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To já taky,jestli pojedu tak už od pátku,ale jestli bude chcát tak na to kašlu,v autě se nevyspim a stan má od cigár střešní okno:D

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

To já taky,jestli pojedu tak už od pátku,ale jestli bude chcát tak na to kašlu,v autě se nevyspim a stan má od cigár střešní okno:D

:D:D:D:D aspoň máš klimatizaci :D

Odesláno
Původně zaslal: oni

Původně zaslal: zabit

co kecas,mas krasnej original a to se nekdy ceni daleko vic... nemel,pojedem vsichni!

na rychlo sezenu naky extra polepy a ty carzone narazniky, fast and farious :potlesk:roker

jestli jo,tak ti dam osobne pres hubu a uz v zivote s tebou nepromluvim a vymazu te i z mobilu.:D:D

Ještě, že se tak navzájem podporujete!! :D:D:D

Odesláno

protoze porad votravuje s tema naraznikama od carzone,vzdyt to je neco tak skaredyho, se mi jezej chlupy na pr....!:D:D

Popravdě řečeno já jsem zatím našel na 306 jeden jedinej nárazník kterej by se mi na mém líbil a to od ibherdesign..sehnat se dá jen v zahraničí, pouze mě níčí ta cena (teď už jen 10 000,- předtím 16 000,-) :nevim jinak carzone se mi taky nelíbí... moc mi to na 306 nesedí :ticho

[upravil dne 11/6/09 GRiMx]

[upravil dne 11/6/09 GRiMx]

Odesláno

Tak na Pardubickém meetingu mě na 1000000000000000000% uvidíte, protože se tam už od lonského rána hned po srazu zase těšííííím:super

A taky se moc těším až tu creamsovu 306 očíhnu:super:roker

Odesláno
Původně zaslal: sucram®

kdo vše jedete do Třince na vlnobití? asi tam taky budu ... jen nevím jestli 1O6tkou nebo Vectrou...

já tam taky budu-teda zatím to tak vypadá že pojedu

Odesláno
Původně zaslal: volvik

no parada tak to se uz tesim na to tvoje auti :) je to paradni kara a doufam ze ji uvidim na zivo :)

tak já jsem připraven a pokud počasí bude jen trochu přát tak jedu:papa

Odesláno

No jo ja jsem lestil jak idiot a nakonec jsem musel jet do frydku po dalnici odtahnout kamose domu tak mam auto cele zasrane tak brzo rano vstavam a jdu lestit znova :D jinak se tam uvidime :papa

Odesláno

kolik z vas tam bude v patek? ja v sobotu nemohu a to me pekne stve,budu tocit pivco na svijanksejch slavnostech...:D:D

svijansky slavnosti? Zes to nerekl driv, kurna zase jsem neco propasnul

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...